۲۵۱۸۲۶
۱ نظر
۵۰۰۰
۱ نظر
۵۰۰۰
پ

نتیجه آرای مجلس به استیضاح وزیر راه

نمایندگان مجلس پس از استیضاح عباس آخوندی مجددا اجازه دادند وزیر راه به راهش ادامه دهد.

خبرگزاری تسنیم: جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی به بررسی استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی اختصاص داشت و بهارستان‌نشینان پس از استماع سخنان نمایندگان موافق و مخالف استیضاح، در نهایت مجددا به آخوندی اعتماد کردند.

عباس آخوندی در جلسه امروز با ۷۲ رأی موافق، ۱۷۵ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع (به استیضاح و عدم رأی اعتماد) توانست اعتماد دوباره وکلای ملت را برای صدارت بر وزارت راه و شهرسازی کسب کند.

آخوندی سومین وزیر کابینه دولت یازدهم بود که در عرصه محک مجدد نمایندگان مجلس قرار گرفت.

پیش از این رضا فرجی‌دانا وزیر سابق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در صحن مجلس نهم استیضاح شد و از صدارت این وزارتخانه کنار گذاشته شد اما علی اصغر فانی با اینکه استیضاح شد اما توانست مجددا اعتماد مجلس را بگیرد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خار در چشم دشمنانت باد دکتر روحانی .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج