۲۵۸۱۳۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

واکنش ایران به نشست وین درباره سوریه

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه زمان تجاوز علیه مردم مظلوم یمن برای عربستان به پایان رسیده است، گفت: پیوستن خارطوم هم به ائتلاف سعودی علیه یمن برای سودان نفعی نخواهد داشت.

خبرگزاری فارس: حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه کشورمان در واکنش به نشست وزرای خارجه عربستان، آمریکا، ترکیه و روسیه در وین درباره سوریه با بیان اینکه ضروری‌ترین اقدام در قبال سوریه کنترل مرزهای همسایگان و مبارزه واقعی با تروریسم به موازات پیگیری روند سیاسی است، گفت: اکنون همه باید به تقویت روند سیاسی در سوریه کمک کنند و در نهایت این مردم سوریه هستند که برای کشورشان تصمیم می‌گیرند.

وی با ذکر این نکته که برخی طرف‌هایی که تاکنون با تقویت تروریست‌ها نقش منفی در سوریه إیفا کرده‌اند اکنون باید فقط به نقش سازنده در سوریه بیندیشند، خاطرنشان کرد: تهران از تلاش‌های سازمان ملل حمایت و اقدامات مسکو در مبارزه با تروریسم در سوریه را مثبت می‌داند و ضمن رایزنی با اتحادیه اروپا و منطقه بر ضرورت تمرکز بر راهکار سیاسی واقع بینانه در سوریه تاکید دارد.

امیرعبداللهیان همچنین در عین حال در واکنش به تداوم تجاوزات سعودی به مردم مظلوم یمن افزود: زمان تجاوز علیه مردم مظلوم یمن برای سعودی به پایان رسیده و پیوستن خارطوم به ائتلاف سعودی علیه یمن برای سودان هیچ نفعی نخواهد داشت.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج