۲۶۱۱۱۴
۲ نظر
۵۰۲۲
۲ نظر
۵۰۲۲
پ

آماده‌باش ۱۰۰۰ راهدار برای ال نینو در تهران

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از آماده باش راهداران استان تهران برای بارشهای سیل آسا و احتمال رخداد پدیده ال نینو قوی در پائیز و زمستان امسال خبر داد و گفت: یک هزار راهدار با ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین آماده خدمات رسانی هستند.

خبرگزاری تسنیم: مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از آماده باش راهداران استان تهران برای بارشهای سیل آسا و احتمال رخداد پدیده ال نینو قوی در پائیز و زمستان امسال خبر داد و گفت: یک هزار راهدار با ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین آماده خدمات رسانی هستند.

فریبرز واحدی گفت: برای زمستان امسال سرمای غیرمنتظره هوا و افزایش بارشها را پیش بینی و متناسب با آن برنامه ریزی می کنیم.

وی هم اندیشی و تبادل دانش متخصصان عرصه های هیدرولیکی، هیدرولوژی، مهندسی رودخانه، اقلیم شناسی، مدیریت شهری، ایمنی، مدیریت بحران، بیمه و وزارتخانه های نیرو، راه و شهرسازی را در مدیریت سیل ضروری خواند و از سیل، به عنوان یک تهدید و مخاطره جدی برای شهر تهران و سایر شهرهای استان نام برد.

واحدی با اشاره به ابلاغ دستوراتی از قبیل ذخیره کافی نمک، تجهیز راهدارخانه ها به امکانات سرمایشی و گرمایشی و برق اضطراری، آماده سازی راهدارخانه ها و مجتمع های بین راهی برای اسکان موقت در راه ماندگان، ذخیره سوخت در مکان مناسب برای جلوگیری از یخ زدن آنها و غیره گفت: متاسفانه برداشت بی رویه شن و ماسه از بستر رودخانه ها به خصوص در مورد اخیر سیل رودخانه کن سبب شد بارش رحمت الهی برای ما یک تهدید تلقی شود.

واحدی افزود: اگر پیش بینی های لازم شود و اعتبارات بحران به جای اینکه سمت و سوی بازسازی داشته باشد به پیشگیری و مقابله اختصاص یابد ، می توان با ایجاد آب بندها، دیوارهای محافظ، سیل بندها و غیره از پتانسیل موجود در موارد سیل حتی به نحو بسیار مناسبی بهره برداری کرد و آسیبها و مخاطرات و خسارات سیل را به حداقل رساند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رامین

    اخ جون ال نینو

  • پیام

    خداقوت دست حق پشت و پناهتون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج