۲۸۱۴۰۸
۱ نظر
۵۰۱۴
۱ نظر
۵۰۱۴
پ

خواننده موسیقی راک درگذشت

«لمی کیلمیستر»، موسس و خواننده گروه موسیقی «موتورهد» چند روز پس از برگزاری جشن تولد ۷۰سالگی‌اش درگذشت.

خبرگزاری ایسنا: «لمی کیلمیستر»، موسس و خواننده گروه موسیقی «موتورهد» چند روز پس از برگزاری جشن تولد ۷۰سالگی‌اش درگذشت.

این خواننده و نوازنده سبک هوی متال و راک متولد بریتانیا و ساکن شهر لس‌آنجلس آمریکا بود و سرانجام براثر ابتلا به بیماری سرطان درگذشت.

او به سرطان ریه مبتلا بود و فقط دو روز از تشخیص ابتلای او به این بیماری می‌گذشت. گفته می‌شود افراط در مصرف الکل و مواد مخدر از عوامل اصلی بروز سرطان در او بوده است.

«لمی» گروه موسیقی «موتورهد» را در سال ۱۹۷۵ میلادی تأسیس کرد و از زمان تأسیس تا کنون بیش از ۲۰ آلبوم استودیویی را روانه بازار کرد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایرانی

    اصلا کی بوده!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج