۲۸۷۱۸۶
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

سوریه، محور گفتگوی پوتین و پادشاه اردن

رئیس‌جمهور روسیه و پادشاه اردن درباره بحران سوریه تلفنی گفت‌وگو کردند.

خبرگزاری تسنیم: رئیس‌جمهور روسیه و پادشاه اردن درباره بحران سوریه تلفنی گفت‌وگو کردند.

به گزارش «تاس»، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه و «عبدالله دوم» پادشاه اردن، امروز- پنجشنبه- در گفت‌وگویی تلفنی حمایت‌های خود را از تلاش‌های بین‌المللی برای برگزاری مذاکرات سوری- سوری در ژنو، اعلام کردند.

دفتر رسانه‎ای کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرد در این تماس تلفنی، که به ابتکار طرف اردنی انجام شود، رئیس‌جمهور روسیه بر ضرورت تدوین فهرستی واحد از گروه‌های تروریستی تأکید کرد.

طبق بیانیه کرملین، پوتین و عبدالله دوم بر همکاری مشترک روسیه و اردن در امر مبارزه با تروریسم تأکید کردند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج