۲۹۰۲۲۶
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

موشک هسته ای آمریکا آسیب دید

نیروی هوایی آمریکا از بروز مشکل برای یک موشک هسته‌ای خود در سال ۲۰۱۴ و البته بدون ذکر جزییات آن خبر داد.

خبرگزاری فارس: خطای سه افسر نیروی هوایی آمریکا در تعمیر و نگهداری یک موشک هسته‌ای این کشور در سیلوی موشکی درسال ۲۱۰۴ موجب غیر عملیاتی شدن این موشک شد.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «بی‌بی‌سی»، نیروی هوایی آمریکا بدون اشاره به جزییات این رویداد و با بیان طبقه بندی بودن جریان این حادثه اعلام کرد، این رویداد در ۱۷ مه سال ۲۰۱۴ رخ داد اما هیچ آسیب برجا نگذاشت و خطری را متوجه امنیت عمومی نکرد.

بر اساس این گزارش، موشک بین قاره‌ای بالستیک «مینت من ۲» در سیلویی واقع در شمال شرقی کلرادو بود که از سوی یگان موشکی «میسیل وینگ ۹۰» آمریکا از این مکان برداشته شد.

موشک یاد شده در جریان آزمایش تشخیصی در ۱۶ مه سال ۲۰۱۴ از حالت عملیاتی خارج شد.

این گزاش می‌افزاید، افسران خاطی بعد از رخ دادن این حادثه از سمت خود کنار گذاشته شده و بعد از بازآموزی مجددا به محل خدمت بازگشتند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج