۳۸۸۰۲۴
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

واردات دارو به ایران کم است یا زیاد

هدف مهم‌تر صنعت داروسازی کشور دستیابی به تراز مثبت تجاری، در پایان سند چشم‌انداز کشور است. در مقایسه‌ای اجمالی بین میزان واردات دارو در کشورهای منطقه، دیده می‌شود که واردات دارو در ایران نسبت به دیگر کشورها، در حداقل ممکن قرار داشته و عملکرد نظام دارویی در این حوزه مناسب بوده است.

روزنامه جهان صنعت: هدف مهم‌تر صنعت داروسازی کشور دستیابی به تراز مثبت تجاری، در پایان سند چشم‌انداز کشور است. در مقایسه‌ای اجمالی بین میزان واردات دارو در کشورهای منطقه، دیده می‌شود که واردات دارو در ایران نسبت به دیگر کشورها، در حداقل ممکن قرار داشته و عملکرد نظام دارویی در این حوزه مناسب بوده است.

رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو طی یادداشتی استراتژی‌های این سازمان را در راستای تحقق اهداف دولت یازدهم در صنعت داروسازی تبیین کرد که در پی می‌آید.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعتقاد به اینکه در بخش خصوصی ظرفیت بالقوه‌ای برای توسعه صنعت داروسازی کشور وجود دارد، یکی از مهم‌ترین استراتژی‌های خود را برای تحقق عملیاتی اقتصاد مقاومتی، جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی در نظر گرفته است.

باور ماست که برای این منظور باید از شرکت‌های داروسازی ایرانی و شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت ویژه شود و آنقدر چتر این حمایت گسترانده گردد تا صنعت رو به تکامل ما به صادرکننده شهیر در این حوزه بدل شود.

انتظاراتی که در برنامه ششم توسعه از صنعت دارو‌سازی می‌رود، این است که سهم داروهای تولید داخل را از بازار دارویی کشور به حداقل ۷۵ درصد برساند که براساس روند طی شده در دو سال اخیر دستیابی به این هدف در زمانی بسیار کوتاه‌تر میسر است.

هدف مهم‌تر صنعت داروسازی کشور دستیابی به تراز مثبت تجاری، در پایان سند چشم‌انداز کشور است. در مقایسه‌ای اجمالی بین میزان واردات دارو در کشورهای منطقه، دیده می‌شود که واردات دارو در ایران نسبت به دیگر کشورها، در حداقل ممکن قرار داشته و عملکرد نظام دارویی در این حوزه مناسب بوده است.

همچنین آمارها بیانگر کاهش وابستگی به واردات و افزایش سهم داروهای تولید داخل در بازار، پس از اتخاذ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در وزارت بهداشت و دولت تدبیر و امید است. در عین حال صنعت داروسازی ایران برای تبدیل شدن به بازیگری منطقه‌ای، باید به زبان تجارت بین‌الملل مسلط شده و همچنین ظرفیت سرمایه‌گذاری خود در بازار‌های منطقه را افزایش دهد.

دستیابی به هدف ارزشمند تراز تجاری مثبت به پافشاری و پیگیری مستمر صنعت داروسازی بستگی دارد. چنین خواسته‌ای به حداقل دو تا سه سال تلاش جدی از سوی تولیدکنندگان وابسته است بنابراین برگزاری نمایشگاه‌هایی در سطوح بین‌المللی، ایجادکننده فرصتی طلایی و مغتنم برای یادگیری زبان تجارت صنایع دارویی جهان و گسترش بازارهای صادراتی است.

اما نکته پایانی اینکه سیاست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در پسابرجام، گشودن مرزهای کشور برای واردات کالاهای سلامت نیست بلکه سیاست ما همواره حمایت از سرمایه‌گذاری برای تولید دارو در کشور و صادرات آنها به خارج از مرزهای ایران است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج