adexo3
۴۰۳۵۸۵
۷ نظر
۵۰۰۵
۷ نظر
۵۰۰۵
پ

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو عنوان کرد

تقلب در آبلیمو؛ لزوم تغییر استانداردها

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر لزوم تطابق مواد تشکیل دهنده آبلیموها با آنچه روی برچسب‌شان آمده است، گفت: اینکه روی همه آبلیموها بنویسیم ۱۰۰ درصد طبیعی، یک نوع تقلب محسوب می‌شود.

خبرگزاری ایسنا: دکتر حسین رستگار درباره برنامه بررسی آبلیموها، گفت: در زمینه آبلیموها باید استانداردهای نوشته شده تغییر کند. از طرفی اگر بخواهیم یک آبلیمو ۱۰۰ درصد طبیعی بگیریم، ممکن است قیمت آن چندین برابر شود و بر این اساس همه مردم نمی‌توانند این قیمت را بپردازند.

وی افزود: البته می‌توان از آبلیمو کنستانتره و غلیظ شده که یک آبلیمو فرموله شده است، استفاده کرد. در عین حال صحبت ما این است؛ کسی که برای خرید آبلیمو پول می‌دهد باید بداند که در آن چه موادی استفاده شده و باید مواد تشکیل دهنده آن روی برچسب نوشته شده باشد. به عنوان مثال روی محصول اعلام کنند که این آبلیمو ۱۰۰ درصد طبیعی است، اما در فلان آبلیمو ماده دیگری هم اضافه شده است.

رستگار با بیان اینکه بنابراین اینکه روی همه آبلیموها بنویسیم ۱۰۰ درصد طبیعی، یک نوع تقلب محسوب می‌شود و باید مردم بدانند که به عنوان مثال فلان آبلیمو ۴۰ درصدش طبیعی است و ۶۰ درصد افزودنی دارد. حال زمانی که برچسب آبلیمو با محتوایش تطابق ندارد، یک نوع تقلب محسوب می‌شود.

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه باید استانداردهای آبلیمو نیز تغییر کند که خوشبختانه دارند این کار را انجام می‌دهند و بسیاری از اقدامات مربوط به آن صورت گرفته است، گفت: بطوریکه ما آزمایش‌های خودمان را انجام دادیم تا ببینیم شاخص‌های کنستانتره‌ای که از آن آبلیمو تولید می‌شود، با آبلیموهای طبیعی چه تفاوت‌هایی دارد و بتوانیم کنترل‌ها را هم انجام دهیم. بنابراین تا زمانی که خودمان را درباره آزمایش‌ها و بررسی‌های این حوزه توانمند نکرده‌ایم، نمی‌توانیم چیزی را اعلام کنیم.

رستگار همچنین اظهار کرد: ما خودمان ضوابط فنی و بهداشتی را با هماهنگی سازمان استاندارد انجام می‌دهیم. بر این اساس امیدواریم که این کار زودتر از پایان سال به سرانجام برسد. در مجموع ما کارمان را شروع می‌کنیم. حالا در بخشی باید شفاف‌سازی کرده و مستندات را درست کنیم و از طرفی هم باید برچسب‌گذرای درستی را ایجاد کنیم. به عنوان مثال در برخی موارد از چاشنی آبلیمو به جای آبلیمو استفاده می‌شود، این درحالیست که همه این موارد باید در برچسب محصول ذکر شود. بنابراین بحثی که وجود دارد، این است که هم ما باید به صنعت کمک کنیم و هم صنعت به ما.

وی تاکید کرد: البته هدف این نیست که بگوییم تولیدکنندگان متقلب هستند، بلکه باید به صنعت کمک متقابل کنیم و این مسائل را اصلاح کنیم تا آنچه را که مردم می‌خرند با آنچه که در روی برچسبش نوشته شده، تطابق داشته باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • امیر

      زحمت کشیدن بعد از این همه سال... نه تنها ابلیمو که خیلی از این دست داریم که نوشتن گیاهی و خالص و طبیعی ولی واقعیت اینه که همش الکیه؛ دلیلشم این همه امار سرطان!!!

    • امید

      اول روغن دیگه بعد از روغن گند از همچی سر کرده
      اگه سلامتی میخاین لیمو بگیرید بدید آبشرو بگیرن
      وزیر بهداشت معلوم نیست چیکار میکنه
      فکر کنم داره همایت از تولید داخلی میکنه

    • اشراقی گلپایگانی

      ازکدام استاندارد صحبت میکنید مگر خودروهای تولید داخل به گفته خودتان دارای استاندارد یورو4 ویاحتی یورو3 نیستند پس چرا خودرو را از نمایندگی تحویل میگیری هزار جور مشکل دارد مگر درتلویزیون ودرشهریورماه. ودرشهر یزد همگان ندیدند که پراید صفر کیلومتر دنده 5 نداشت وصاحبش گفت هیچکس به دادم نمیرسد متاسفانه درموادغذایی هم حداقل استانداردها رعایت نمیشود ونظارت هم به شدت ضعیف است ومیبینیم که مریضیهای جوروواجور که قبلا مشاهده نمیشد الان زیاد شده است. نتیجه انکه ازکدام استاندارد سخن به زبان میاوریم

    • بدون نام

      ما که سالهاست آبلیموی صنعتی را تحریم کرده ایم. لیمو میگیریم و میدهیم آب بگیرند :)))))))))

    • یه پاکدشتی

      خسته نباشن مسولین.ابلیمو که سهله سرکشونم تقلبیه روشم میزنه سرکه انگور.من خودم کارخونش کارکردم میدونم چه اشغالین کارخونشم تو ... .اسم کارخونشو بگم احتمالا نظرمو ثبت نکنن پس نمیگم.

    • بدون نام

      همه مواد غذایی مثل رب گوجه فرگی رب اناروانواع روغن ها استاندارد وقابل استفاده است فقط مانده است آبلیمو که آنهم با گذاشتن علامت استاندارد روی آن درست میشود

    • سلطان زاده

      مردم باید خیلی هوشیار باشند وبه صرف داشتن علامت استاندارد وبارکد رو کالا اطمینان نکنند و برای برای اینکه مطمئمن باشند کالا تقلبی نیست میتوانند با گوشی هوشمند خود بارکد کالا را تست بکنند این یه راه حل ساده برای مطمئن شدن از تقلبی نبودن کالا و مخصوصا مواد غذایی هستش...

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج