۴۰۶۷۹۳
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

تهیه نخستین اطلس از سلول های بدن انسان

دانشمندان در حال تهیه یک اطلس از سلول های بدن انسان هستند. با این کار در واقع دانشمندان کاری را انجام داده اند که دانش امروزی هنوز قادر به انجام آن نیست!

وب سایت کلیک: دانشمندان در حال تهیه یک اطلس از سلول های بدن انسان هستند. با این کار در واقع دانشمندان کاری را انجام داده اند که دانش امروزی هنوز قادر به انجام آن نیست!
تهیه نخستین اطلس از سلول های بدن انسان

بدن انسان شامل بیش از ۳۷ تریلیون سلول است که به حدود ۱۰۰ نوع مختلف تقسیم بندی می شوند! سلول ها در واقع در حکم آجرهای ساختمانی بدن انسان هستند اما هنوز هیچ راهی برای پیدا کردن موقعیت این سلول ها، نوع و ویژگی های آن ها وجود ندارد. با این وجود، بر اساس گفته های "یان سمپل"، این پروژه جدید قرار است نقشه ای از سلول های بدن تهیه کند که به بشر در پیشبرد سریع تر اکتشافات علمی کمک کند.

این نقشه که "اطلس سلول انسانی" نام دارد می تواند نحوه فکری دانشمندان درباره بدن انسان را تغییر دهد. در کنفرانسی که هفته گذشته در لندن برگزار شده بود، یک گروه بین المللی از دانشمندان از برنامه های خود برای توسعه اولیه این نقشه خبر دادند. این نقشه قرار است شامل نوعی موقعیت مختصاتی باشد که توسط آزمایشگاه هایی در سراسر دنیا اجرا می شود تا سلول هایی را که در ایفای نقش در هر قسمت از بدن دخیل هستند، شناسایی و توصیف کند. "اد یانگ" از این نقشه با عنوان "نوعی گوگل مپ برای سلول های بدن" یاد کرده است.

این پیشرفت عظیم، تا همین اواخر امکان پذیر نبوده است اما پیشرفت های اخیر در زمینه فناوری بالاخره به دانشمندان این اجازه را داد تا بتوانند سلول ها را به طور مجزا مطالعه و توصیف کنند به جای آن که آن ها را به طور گروهی مورد بررسی قرار دهند. در این فرایند که با نام "بررسی سلول به طور انفرادی" هم شناخته می شود، دانشمندان می توانند هر یک از سلول ها را به طور مجزا بررسی کرده و DNA آن ها را آزمایش کنند و همچنین ببینند که هر یک از آن ها چگونه کار می کنند، چه نوع مولکول هایی را می سازند، طی شرایط خاص چگونه عمل می کنند و چگونه با سلول های اطراف خود رابطه برقرار می کنند؟

در نتیجه، تصویر مبهمی که از انواع سلول های موجود در بدن انسان متصور بودیم، در حال واضح تر شدن است که همین امر باعث افزایش تعداد انواع شناخته شده از سلول ها شده و دستیابی به تصویری دقیق تر از بیماری، سلامتی و فیزیولوژی بدن را ممکن می کند.

به محض آن که این نقشه کامل شود، مرکز داده آن برای تمامی دانشمندان سراسر دنیا رایگان خواهد بود. هرچند که بر اساس نوشته "کیت کلاند" در رویترز، این کار ممکن است حدود یک دهه طول بکشد. انستیتوهای براود MIT، سانگر انگلستان و ولکام تراست هم در این پروژه سهم بسزایی دارند.

اولویت نخست این گروه، تکمیل پروژه خودکاری است که نوعی خط مشی برای مرز داده را تعریف می کند که گام های لازم برای تولید این اطلس و تکنیک ها و روش های آنالیزی را تبیین می کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مرسی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج