محکومیت اعدام دو زورگیر در تهران
فرانسه اجرای مجازات اعدام در ملاء عام در ایران را محکوم کرد.
دولت فرانسه برگزاری اعدام در میدان های عمومی در ایران را محکوم و اعلام کرد دولت تهران تعهدات بین المللی خود را در این زمینه رعایت نمی کند.
در بیانیه وزارت خارجه فرانسه ،بدون اشاره به جرم محکومان آمده است: اعدامی که دو روز پیش انجام شد، موارد اعدام در ایران را به حدود ۳۵۰ مورد از ابتدای سال ۲۰۱۰ تاکنون افزایش می دهد. این آمار باعث شده تا ایران در جمع کشورهایی با بالاترین آمار اعدام در جهان قرار بگیرد.
فرانسه از اواخر سال گذشته میلادی فعالیت های بین المللی را برای اعمال فشار بر کشورها آغاز کرده است تا این کشورها مجازات اعدام را متوقف یا حداقل برای اجرای آن، شرط هایی را اعمال کنند.
وزیر خارجه فرانسه مسؤولیت رهبری این فعالیت را برعهده دارد. وزارت خارجه فرانسه تلاش می کند تعداد کشورهایی که در آنها مجازات اعدام متوقف یا تعلیق شده است از ۱۳۰ کشور فعلی افزایش یابد.
نظر کاربران
چرا اعدام تو آمریکا رو محکوم نمی کنن؟
پاسخ ها
اعدام توکشورهای اروپایی وامریکا تقریبا ازبین رفته جاش جبس ابد یا 20سال زندانه
اگه تو امریکا اعدام میکردن وضعیتشون این نبود
وزارت خارجه فراسنه حرف مفت زیاد میزنه، تکلیف گروگانهایی که در الجزایر عجولانه کشته شدند تا فراسنه به جنگ و کشورگشایی خودش ادامه بده، چی میشه؟
راستی درباره تخمه شکستن و بستنی خوردن تماشا گرا صحبت نکرده ؟؟؟؟
همین وزیرخارجۀ مهربان !!! فرانسه و دوستانشون اگر یک بار گیر همین زروگیرها بیافتن ، ببینیم بازهم از اون ها دفاع می کنن یا نه!!!!؟؟؟
تو آمریکا اعدام نمیکنن ! بجاش طرف یا خودش خودکشی میکنه ! یا در حین در گیری با پلیس کشته میشه نتیجه یکیه شر مزاحم کم شده رد پایی از اعدام هم نیست دستگاه قضا هم راحته دنیا هم تحسین میکنه که اونا اعدام ندارن ! اواز دهل از دور شنیدن خوش است.