اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۴۱۷۰۲
۱۵ نظر
۵۰۱۲
۱۵ نظر
۵۰۱۲
پ

با قانون جدید دختران مجرد مادر می‌شوند!

براساس آمارهای سازمان بهزیستی درحال حاضر فقط ۱۸ درصد کودکان بی سرپرست تحت پوشش این سازمان شرایط واگذاری به خانواده ها را دارند در حالی که در صورت تصویب قانون جدید شرایط واگذاری ۵۰ درصد کودکان فراهم می‌شود.

خبرگزاری مهر: براساس آمارهای سازمان بهزیستی درحال حاضر فقط ۱۸ درصد کودکان بی سرپرست تحت پوشش این سازمان شرایط واگذاری به خانواده ها را دارند در حالی که در صورت تصویب قانون جدید شرایط واگذاری ۵۰ درصد کودکان فراهم می‌شود.

در حال حاضر ۹ هزار و ۵۰۰ کودک در مراکز و خانه های کودک تحت پوشش سازمان بهزیستی نگهداری می شوند که در شرایط فعلی فقط ۱۸ درصد کودکان شرایط داشتن سرپرست دائم و فرزند خوانده شدن را دارند.

همچنین بر اساس آمارهای سازمان بهزیستی ۹ درصد کودکان بهزیستی سر راهی و ۷ درصد آنان نیز معلول هستند و فقط ۱۸ درصد کودکان تحت پوشش شرایط فرزند خواندگی را دارا هستند و در مجموع سالانه حدود یکهزار کودک به خانواده های دارای شرایط واگذار می شوند.

که البته سهم استان تهران نیز در سال جاری فقط حدود ۱۸۰ کودک بی سرپرست و ۱۰ کودک به صورت امین موقت بوده که به خانواده ها سپرده شده اند.

با قانون قبلی فرزند خواندگی که که متعلق به ۳۸ سال قبل است واگذاری فرزند به خانواده ها بسیار سخت است و مدتی است سازمان بهزیستی با استفاده از نظرات کارشناسان و متخصصین مفاد جدیدی به این قانون افزوده که پس از کش و قوسهای فراوان هم اکنون درکمیسیون اجتماعی در دست بررسی است.

قانون فرزندخواندگی مربوط به ۳۸ سال قبل است

مدیرکل بهزیستی استان تهران با اعلام اینکه قانون فرزندخواندگی در ایران مربوط به ۳۸ سال قبل است، گفت: این قانون سال ۵۳ به تصویب مجلس رسیده و بسیار قدیمی است. این نهاد با مشکلات و تنش هایی برای واگذاری کودکان به خانواده مواجه است بنابراین حدود ۵ سال پیش سازمان بهزیستی کشور با ارائه طرحی کارشناسی شده در قالب زوایای مختلف سپردن کودکان بی سرپرست و بدسرپرست تحت حمایت بهزیستی به هیات دولت درصدد کاهش مشکلات این بخش است.

دکتر ولی الله نصر افزود: این طرح توسط هیات دولت به شورای نگهبان ارسال شده و شورای نگهبان نیز آن را به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع داده است.

وی اظهار امیدواری کرد با تعامل خوب میان شورای نگهبان و مجلس بسیاری از مشکلات حیطه فرزندخواندگی به ویژه در بخش حضانت فرزند به صورت امین حل شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ۸۵ درصد از کودکان تحت حمایت بهزیستی کودکان بد سرپرست و ۱۵ درصد بی سرپرست هستند، می گوید: به ازای هر کودک قابل واگذاری در مراکز زیر نظر بهزیستی ۷ خانواده متقاضی گرفتن آن کودک هستند که توسط کمیته های شناسایی صلاحیت مورد بررسی قرار می گیرند. مدیرکل بهزیستی استان تهران موارد امتیازی بهزیستی به خانواده ها را شامل مواردی همچون: میزان تمکن، تحصیلات، سن، موقعیت های اجتماعی و مذهبی و همچنین نداشتن سوء سابقه و اعتیاد در خانواده های متقاضی فرزند اعلام می کند.

تسهیل در واگذاری فرزند به خانواده ها

در همین رابطه معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی نیز از تصویب نهایی لایحه فرزند خواندگی در آینده ای نزدیک در مجلس خبر داده و عنوان کرد که مدتی است که کمیسیون اجتماعی مجلس در حال رفع اشکالات لایحه فرزند خواندگی است و تا کنون نیز درصد زیادی از ایرادات برطرف شده است که امیدواریم در آینده ای نزدیک این لایحه به تصویب نهایی برسد.

محمد نفریه با اشاره به اینکه تصویب لایحه جدید فرزند خواندگی باعث ایجاد تسهیل در روند واگذاری فرزند به خانواده ها می شود، گفت: در حال حاضر مراحل واگذاری فرزند به خانواده ها حداکثر ۶ ماه زمان نیاز دارد که این مدت در صورت تصویب نهایی لایحه جدید بسیار کاهش پیدا خواهد کرد.

براساس گفته های معاون سازمان بهزیستی ، تاکنون فقط کودکان بی سرپرست شرایط واگذاری را داشتند اما در قانون جدید کودکان بد سرپرست را نیز می توان به عنوان فرزند خوانده و یا امین موقت به خانواده ها واگذار کرد و این موضوع می تواند تحولات زیادی در واگذاری فرزند به خانواده ها ایجاد کند.

به گفته نفریه، داشتن سلامت روانی که به تائید پزشک رسیده باشد، شرایط مالی مناسب ، نداشتن سوء سابقه، اعتیاد و...از جمله مواردی است که خانواده ها برای پذیرفتن فرزند باید داشته باشند و همچنین براساس قانون جدید، به خانواده های دارای فرزند و دختران مجرد سن بالا نیز کودک واگذار خواهد شد.

واگذاری فرزند به دختران مجرد در قانون جدید

اما امیرحسین قاضی‌زاده سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از آخرین تحولات در طرح فرزند خواندگی خبر داده و گفت: این لایحه۲۱ اصلاحیه دارد و در انتها باید در صحن علنی مجلس به تصویب برسد. البته در این خصوص منتظر هئیت رییسه مجلس هستیم تا لایحه را مطرح کرده و در صحن علنی به تصویب نهایی برساند. یکی از این اصلاحیه ها درباره فرزندان بد سرپرست است تا وضعیت تأمین مالی آن ها ارتقا یابد.

وی افزود: در صورت تصویب نهایی قانون فرزند خواندگی دختران که سن بالا دارند نیز می توانند فرزند اختیار کنند.

به هر حال لایحه جدید فرزند خواندگی که به منظور تسهیل در واگذاری فرزند به خانواده های دارای شرایط تدوین شده چندین ماه است که مراحل بررسی و کار کارشناسی خود را طی می کند که امیدواریم هرچه سریعتر در کمیسیون اجتماعی ایرادات آن برطرف و برای تصویب نهایی وارد صحن علنی مجلس شود که البته برای باید منتظر نتیجه نهایی آن ماند که آیا در نهایت واگذاری فرزند به دختران مجرد ، خانواده های دارای فرزند ، ایرانیان خارج از کشور و .... انجام می شود یا خیر.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      "دختران مجرد سن بالا " دقیقآ یعنی چی ؟
      18 ؟ 20 ؟ 200 ؟

      پاسخ ها

      • daltoon

        يعني پير دخترا 20 به بالاخخخخخخخخ

      • سعیده

        45 سال

    • NARVAN

      زحمت کشیدید مگه بیکاریم بجای حل مشکلات ما مشکل به ما اضافه می کنید

      پاسخ ها

      • darya

        narvan خانم ، همه مثل شما فکر نمیکنند . بعضی از زوجین بدلیل نداشتن فرزند متقاضی فرزندخوانده هستند ،قانون واگذاری فرزند به دختران مجرد سن بالا نیز شامل دختران میانسال است که به هر دلیلی موفق به ازدواج نشده اند و متقاضی فرزند خواندگی هستند و بدلیل معذورات قانونی حق حضانت ندارند .

    • سيما

      40 به بالا كه خونه زندگي داشته باشه و شغل درست و حسابي و سابقه كاري سالم. ديگه از دوست هم حوصله ش سر رفته و ميخواد زندگي كنه اما نميخواد شوهر كنه. بچه رو نميدن از گشنگي تلف بشه يا بفرستش گدايي! نكته: فقط هم دختر به دخترها ميدن و نه پسر. آمارشو دارم. من 44 سال دارم و مجردم و يه دخمل ميخوام بيارم بشه عسل مامان. خوبه نه؟

      پاسخ ها

      • نادیا

        عالیه مامان سیما.من خودمم خیلی دوست دارم اینکارو بکنم.چه ازدواج کنم یا نه حتما سرپرستی چندتا بچه رو قبول میکنم

    • نرگس

      من بیست وچهار سال دارم ویه اختر نازم دارم اگه یه پسر بخوام بهم میدن

      پاسخ ها

      • سيما

        نرگس جان. اگر منظورت از اينكه يه اختر ناز داري يعني بچه داري و يه دختر ناز. پس ازدواج كردي و به اين قانون مورد نظر ربط نداره

    • پرند

      حس مادر بودن و مادر داشتن قشنگه .
      گر چه از حق داشتن پدر محروم میشن .

      پاسخ ها

      • سيما

        اين بچه هايي كه به هر دليلي پدر و مادر در كنارشون نيست. در اين صورت اقلا صاحب مادر ميشن و يك نفر براشون مادري ميكنه .ديگه تنها نميمونن و اين نياز 2 طرفه برطرف ميشه. يه نفر احتياج داره مادر بشه و شرايطش رو نداشته و ديگري كودكي كه احتياج به توجه خاص و محبت و تملك يه اطاق كوچولو داره كه اين نياز براي هر 2 برطرف ميشه و انيس و مونس همديگه ميشن. تازه! خيلي از مردها مرحوم ميشن و خانمهاشون بچه ها رو به تنهايي بزرگ ميكنن. اين بچه ها هم در زير سايه مادرشون بزرگ ميشن و نميشه گفت از داشتن حق پدر محروم ميشن چون آخه قصه زندگي اين بچه ها و اين دختران مجرد با بقيه آدمها فرق ميكنه

    • بدون نام

      همیشه به جای اینکه مسئله رو حل کنیم صورت مسئله رو پاک میکنیم.

    • ALI

      مجله تکراری بودا . دقت کن مجله

    • بدون نام

      خیلی خیلی کار اشتباهیه
      کدوم دختر مجردی
      با کدام شغل
      در آمدی بالا دارد که بتواند
      خانه
      ماشین
      شرائط بزرگ کردن بچه را داشته باشد ؟؟؟؟؟؟
      اگر پای قاچاقچیان
      اعضای بدن
      قاچاق دخرت بچه ها
      به این قضیه باز شود چه؟
      میتوانند خیلی رحت دختران مجردی را
      اجیر کنند در ضاهر برایشان امکانات فراهم کنند
      و بعد از طرق آنان بچه را بگیرند!!!!!!!!!
      و واااااااااااااای
      چه فکر خنده داری!!!!!!!!
      کدوم دختر مجرد همچین شرائطی را دارد؟؟؟؟
      تازه اگر تمکن مالی هم داشته باشد
      اخلاق و سلامت روح و روانش چه؟؟
      آیا این جا هم مثل دیگر کشور ها
      اگر بچه را میدهند
      گاه به گاه و
      کاملاً سر زده
      به سراغ بچه در خانه
      به سراغ بچه در مدرسه
      تحقیق از همسایه ها میروند
      که ببینند بچه اسیر نشده باشد؟
      بچه برده نشده باشد؟
      بچه آزار روحی روانی نبیند؟؟؟؟؟؟
      آیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
      این موارد یش بینی شده است؟؟؟؟

    • مریم

      در این قانون فقط به دختران مجرد اشاره شده است یعنی خانم های مطلقه نمی توانند فرزند داشته باشند اگر دارای دارای صلاحیت مالی و اخلاقی و تحصیلی و غیره باشند؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج