۴۱۷۳۶۵
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

تعطیلی زودهنگام نمایشگاه مطبوعات در روز اول

بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در نخستین روز، زودتر از موعد مقرر تعطیل شد.

خبرگزاری ایسنا: بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در نخستین روز، زودتر از موعد مقرر تعطیل شد.

به دلیل برگزاری مراسم افتتاحیه فردا شنبه ۱۵ آبان ماه که با حضور رئیس جمهور انجام می‌شود، پایان کار نخستین روز نمایشگاه مطبوعات زودتر از موعد مقرر اعلام شد.

همچنین به دلیل برگزاری مراسم فردا (شنبه ۱۵ آبان ماه ) از غرفه‌داران مستقر در قسمت موسسات مطبوعات و غرب شبستان تقاضا شد تا ساعت ۱۶ غرفه‌هایشان را ترک کنند.

بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات با شعار «شفافیت و صداقت» با حضور ۹۰۰ رسانه در قالب ۶۲۰ غرفه گشایش یافت اما همچنان تکاپوی اغلب غرفه‌داران در روز اول برای اتمام غرفه‌های نیمه تمام ادامه داشت و بسیاری از غرفه‌ها به دلیل زمان اندکی که داشتند در حال تکمیل غرفه‌هایشان بودند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج