وزیر کشور از نشستی با حضور رهبر انقلاب گفت
وزیر کشور با اشاره برگزاری چهارمین نشست شورای اجتماعی کشور در محضر رهبر معظم انقلاب گفت: معظم له در این نشست ضمن بیان اشکالات و ایده ها ، در مجموع از اقدامات صورت گرفته در این شورا ابراز خرسندی کردند.
خبرگزاری ایرنا: وزیر کشور با اشاره برگزاری چهارمین نشست شورای اجتماعی کشور در محضر رهبر معظم انقلاب گفت: معظم له در این نشست ضمن بیان اشکالات و ایده ها ، در مجموع از اقدامات صورت گرفته در این شورا ابراز خرسندی کردند.
عبدالرضا رحمانی فضلی این مطلب را عصر شنبه در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار سیاسی ایرنا مبنی بر اینکه نشست اعضای شورای اجتماعی کشور با رهبر معظم انقلاب چه دستاوردی به دنبال داشت؟ بیان کرد.
وی افزود: جلسه چهارم شورای اجتماعی کشور با رهبر معظم انقلاب به لطف و پیگیری و حمایت و تشویق های ایشان و نظارت دقیق دفتر معظم له بر اقدامات این شورا، دهم آبان طبق برنامه ریزی قبلی برگزار شد و سران قوا در آن جلسه گزارشی از حوزه عملکردی ارایه کردند.
وزیر کشور یادآور شد: بنده نیز به عنوان جانشین شورای اجتماعی کشور گزارشی از روند کار ۶ ماه ارایه کردم که این گزارش شامل نقاط قوت و ضعف ها و اشکالات کار بود.
رحمانی فضلی اظهارداشت: همچنین هفت دستگاه اجرایی در این نشست گزارش کار خود را ارایه دادند و در نهایت رهبر معظم انقلاب از بحث ها یک جمع بندی داشتند که در مجموع ایشان از اقدامات صورت گرفته ابراز خرسندی کردند و اشکالات و ایده های خود را در خصوص نحوه اجرای بهتر بیان فرمودند.
وی ادامه داد: مقرر شد پس از ۶ ماه در محضر رهبر معظم انقلاب جلسه ای داشته باشیم و در آن جلسه در حوزه اقدام و عمل گزارشی ارایه دهیم.
وزیر کشور یادآور شد: ایرادی که رهبر معظم انقلاب از گزارش های ارایه شده گرفتند این بود که فرمودند فقط باید خروجی ها و نتایج گزارش شود و ما تلاش خواهیم کرد در ۶ ماه آینده فقط نتایج و خروجی های ملموس و اثرگذار را تقدیم کنیم.
رحمانی فضلی افزود: همه دستگاه ها از انگیزه لازم و هماهنگی و همکاری بسیار مناسب برخوردارند و با توجه به تغییر ساختار و تامین منابع مالی و تجربه کار جمعی که در این یکسال داشتیم قطعا در ۶ ماه آینده می توانیم کارنامه مثبتی ارایه دهیم.
وزیر کشور همچنین در پاسخ به این سوال که آیا خبر انتصاب زهرا احمدی پور مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور به عنوان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صحت دارد گفت: رئیس جمهوری از بنده نظر خواسته بود که نظر خود را به همراه سوابق زهرا احمدی پور به ایشان دادم اما اینکه وی از سوی رئیس جمهوری منصوب شده است یا خیر اطلاعی ندارم.
رحمانی فضلی همچنین در خصوص نشست هم اندیشی سرمایه گذاری و تامین مالی طرح های سرمایه گذاری و پروژه های عمرانی در سه استان آذربایجان شرقی، لرستان و کرمان اظهارداشت: در این نشست در راستای اقتصاد مقاومتی ظرفیت ها، توانمندی ها و پتانسیل های استانی و شرایط مطلوب برای سرمایه گذاری را تشریح کردیم.
وی یادآور شد: اختیارات خوبی در این زمینه به استان ها داده شده و پنجره واحدی برای صدور مجوزها در استان ها ایجاد شده است.
وزیر کشور تاکید کرد: هر کدام از شرکت ها و واحدهای تولیدی بخواهند در استان ها سرمایه گذاری کنند ما از تمام اختیارات وزارت کشور در جهت حمایت از آن ها استفاده می کنیم.
تبلیغات متنی
-
ادعای عجیب نتانیاهو: لبنانیها دوست دارند حزبالله نابود شود
-
تغییر چهره باورنکردنی آقای بازیگر؛ بهرنگ کلاً عوض شد!
-
یک اسلایس پیتزا در فضای مجازی باعث درگیری شد
-
چرخش ۱۸۰ درجهای در بازار ارز؛ صرافیها «دلار» دار شدند!
-
پاسخ به یک شایعه جنجالی درباره جزیره خارک
-
بدترین سناریو از محاصره دریایی چیست؟
-
مجید واشقانی: مگر جمهوری اسلامی دستِ خودش است که تسلیم شود؟
-
سرقت موتور کولرهای آبی با ترفندی حیرتانگیز!
-
بحران کافهنشینی زیر فشار قیمت قهوه و کاهش مشتریان
-
بخشی از املاک علی کریمی توقیف شد
-
احتمال شنیده شدن صدای انفجار در این دو منطقه
-
عرفان شکورزاده اعدام شد
-
انتقاد صریح از چند شرط عجیب تاج برای فیفا
-
سلام بر ایران ۱۴۰۵؛ یخچال ۲۸۰ میلیون، حقوق ۱۶ میلیون!
-
پشت پرده رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس لو رفت
-
یک اسلایس پیتزا در فضای مجازی باعث درگیری شد
-
پاسخ به یک شایعه جنجالی درباره جزیره خارک
-
سرقت موتور کولرهای آبی با ترفندی حیرتانگیز!
-
بخشی از املاک علی کریمی توقیف شد
-
عرفان شکورزاده اعدام شد
-
انتقاد صریح از چند شرط عجیب تاج برای فیفا
-
سلام بر ایران ۱۴۰۵؛ یخچال ۲۸۰ میلیون، حقوق ۱۶ میلیون!
-
پشت پرده رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس لو رفت
-
خطر آن نماینده و آن مجری از ترامپ و نتانیاهو کمتر نیست!
-
المیادین جزئیات پاسخ ایران به آمریکا را فاش کرد
-
واکنش ایران به پاسخ رد ترامپ؛ چه بهتر!
-
تصاویری از شادی آبیاناریها در شب غم رئال
-
بارسلونا الکلاسیکو و جام را با هم برد
-
ترامپ پاسخ ایران به پیشنویس توافق را رد کرد
-
ادعای والاستریت: پاسخ ایران مورد پسند آمریکا نیست
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر