۴۲۷۳۴۴
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

نفت از ۴۷ دلار گذشت

قیمت نفت در معاملات امروز روندی صعودی به خود گرفته است و هر بشکه نفت برنت در برابر ۴۷ دلار و ۴۹ سنت معامله می شود.

خبرگزاری تسنیم: قیمت جهانی نفت در نخستین روز معاملاتی هفته جاری روندی صعودی به خود گرفته است و این در حالی است که امیدواری ها نسبت به اقدام اوپک در کاهش تولید خود افزایش یافته است.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال در معاملات روز دوشنبه ۶۳ سنت افزایش یافت و به ۴۷ دلار و ۴۹ سنت رسید. قیمت نفت سبک آمریکا نیز ۵۷ سنت افزایش یافته و به ۴۶ دلار و ۲۶ سنت در هر بشکه رسیده است.

امیدواری ها به نهایی شدن تصمیم اوپک برای کاهش تولید خود پس از آن افزایش یافت که ایران برای محدود کردن سطح تولید خود چراغ سبز نشان داد.

وزیر نفت ایران پس از دیدار با دبیرکل اوپک در تهران گفت: احتمال اینکه اعضای اوپک به توافق برسند وجود دارد و با توجه به علائمی که هست، همکاری خوبی در اوپک خواهیم داشت.

وی از ذکر هرگونه عددی در مورد میزان سقف تولید درنظرگرفته برای ایران خودداری کرد و گفت: : الان زود است درباره عددها صحبت کنیم ، ما همچنین دلایل و استدلالات خودمان را اعلام کردیم ضمن اینکه ما از سهم خودمان نمی گذریم .

به گفته تحلیلگران، اکنون تنها کشوری که در برابر محدود کردن سطح تولید خود مقاومت می کند عراق است. این کشور خواستار معافیت از تصمیم اوپک برای کاهش تولید شده است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج