شرط بندي كثيف بر سر جان انسان ها...
شرط بندي فعلي حرام و عملي ناپسند است اما مردم بسياري از كشورهاي اروپايي و آسيايي به انجام آن مي پردازند و حتي از شرط بندي روي بيماران نيز نمي گذرند.
تايوان يكي از كشورهايي است كه مردم آن علاقه خاصي به شرط بندي دارند و اين موضوع در پزشكان اين كشور نيز ديده مي شود اما آنها كاملا غيرانساني شرط بندي مي كنند.
در اين نوع شرط بندي پزشكان و حتي افراد عادي بر روي بيماراني كه سرطان دارند شرط مي بندند و هدف اصلي آنها اين است كه كدام بيمار زودتر جان خودش را از دست مي دهد.
اين نوع شرط بندي ابتدا در بيمارستان ها رواج داشت و پس از آن در عين ناباوري به خيابان ها و حتي موسسه هاي خيريه اي كه براي كمك به سرطاني ها ساخته شده بودند، كشيده شد. پليس تايوان كشف كرده است كه روزانه نزديك به ۳۰ميليون دلار شرط روي بيماران بسته مي شود.
در اين نوع شرط بندي نام تمامي بيماران سرطاني در جدول هايي قرار مي گيرد و به شكل زيرزميني بين مردم مي گردد و آنها با تعيين ميزان پول و مدت زمان مرگ بيماران شرط بندي مي كنند.
در اين شرايط بسياري از بستگان بيمارها دست به اعتراض زده اند و پليس نيز برخي از پزشكان كه اين بازي را آغاز كرده اند دستگير و همچنين چند موسسه را پلمب كرده است. اين نوع شرط بندي به عنوان «غيرانساني ترين» شرط بندي دنيا شناخته مي شود.
نظر کاربران
واقعا تاسف باره!
من هوارم را سر خواهم داد
چاره ی درد مرا باید این داد کند
از شما خفته ی چند
چه کسی می آید با من فریاد کند ؟