۴۶۸۰۲۲
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

«نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل شد

اعضای سنای آمریکا با انتصاب «نیکی هیلی» به عنوان نماینده جدید این کشور در سازمان ملل موافقت کردند.

خبرگزاری فارس: سنای آمریکا عصر سه‌شنبه (بامداد چهارشنبه به وقت تهران) صلاحیت «نیکی هیلی» را برای نمایندگی این کشور در سازمان ملل تائید کرد.

هیلی هندی‌الاصل که تاکنون فرماندار کارولینای جنوبی بوده، فارغ‌التحصیل رشته حسابداری است و تجربه‌ای در زمینه دیپلماتیک ندارد.

وی در طول رقابت‌های انتخاباتی، از منتقدان ترامپ به شمار می‌رفت و در مقابل ترامپ هم یک بار او را مایه شرم ایالات کارولینای جنوبی خوانده بود.
«نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل شد

با این وجود، هیلی در جلسه بررسی صلاحیتش در کمیته روابط خارجی سنا، ابراز امیدواری کرد که دیدگاه‌های رئیس‌جمهور جدید آمریکا به مرور اصلاح شود.

وی در ارتباط با ایران هم مانند اغلب دیگر اعضای کابینه ترامپ دیدگاه تندی دارد. هیلی از جمله فرماندارانی است که تحریم‌های یکجانبه‌ای در ایالت متبوعش علیه ایران وضع کرده است.

او در جلسه بررسی صلاحیت، از توافق هسته‌ای با ایران انتقاد کرد، اما خواستار لغو آن نشد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • روح ک ش

    نکنه خواهر ناتنی نیکی کریمی خودمونه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج