adexo3
۴۶۹۷۴
۷ نظر
۵۰۰۳
۷ نظر
۵۰۰۳
پ

رتبه ایران در میان خودروسازان بزرگ جهان

انجمن جهانی خودروسازان در تازه‌ترین گزارش بزرگترین خودروسازان جهان را در سال ۲۰۱۲ معرفی کرد که در این بین ایران با تولید ۹۸۹ هزار و ۱۱۰ دستگاه انواع خودرو در جایگاه هجدهم دنیا قرار گرفت.

ایسنا: انجمن جهانی خودروسازان در تازه‌ترین گزارش بزرگترین خودروسازان جهان را در سال ۲۰۱۲ معرفی کرد که در این بین ایران با تولید ۹۸۹ هزار و ۱۱۰ دستگاه انواع خودرو در جایگاه هجدهم دنیا قرار گرفت.

براین اساس تولید خودروی ایران در سال ۲۰۱۲ با کاهش ۴۰ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۱ مواجه شد. عنوان هجدهمی ایران در دنیا در حالی در سال ۲۰۱۲ بدست آمد که ایران در سال ۲۰۱۱ موفق به کسب رده سیزدهمی بزرگترین خودروسازان جهان شده بود.

در سال ۲۰۱۲ تولید خودروهای سواری و تجاری در ایران به ترتیب به ۸۴۸ هزار دستگاه و ۱۴۱ هزار و ۱۱۰ دستگاه رسید. همچنین به صورت تفکیک شده ایران در سال ۲۰۱۲ از نظر تولید خودروهای سواری در رده هفدهم و از نظر تولید خودروهای تجاری در رده نوزدهم جهان قرار گرفت.

ضمن این‌که سهم ایران از تولید جهانی خودرو در سال گذشته به حدود ۱.۱ درصد رسید. ایران در قاره آسیا نیز رتبه هشتم بزرگترین خودروسازان را بدست آورد.

براساس گزارش انجمن جهانی خودروسازان، چین در سال ۲۰۱۲ با تولید ۱۹ میلیون و ۲۷۱ هزار و ۸۰۸ دستگاه عنوان بزرگترین خودروساز جهان را بدست آورد. آمریکا و ژاپن نیز به ترتیب با تولید ۱۰ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۸۸۴ دستگاه و ۹ میلیون و ۹۴۲ هزار و ۷۱۱ دستگاه رده‌های دوم و سوم را بدست آوردند.

همچنین کشورهای آلمان، کره‌جنوبی، هند، برزیل، مکزیک، تایلند و کانادا نیز از نظر تولید خودرو در سال ۲۰۱۲ رده‌های چهارم تا دهم را به خود اختصاص دادند.

کاهش ۴۰ درصدی تولید خودرو در ایران در حالی در سال ۲۰۱۲ رخ داد که در همین سال تولید جهانی خودرو با رشد ۵.۳ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۱ به ۸۴ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۲۰۹ دستگاه رسید.

نکته دیگر این‌که در سال گذشته مصر با نرخ کاهشی ۳۰.۹ درصد و اوکراین با نرخ کاهشی ۲۷.۱ درصد نیز از این نظر در رده‌های بعد از ایران قرار گرفتند. این در حالی است که بیشترین رشد تولید خودرو مربوط به کشورهای تایلند، اسلواکی و اندونزی به ترتیب با ۷۰.۳، ۴۰.۷ و ۲۷.۱ درصد بود.

با وجود کاهش ۴۰ درصدی تولید، ایران در سال ۲۰۱۲ از نظر تولید خودرو بالاتر از کشورهایی مانند اسلواکی، آرژانتین، ایتالیا، رومانی، لهستان و مالزی قرار گرفت. در منطقه خاورمیانه ترکیه با تولید یک میلیون و ۷۲ هزار و ۳۳۹ دستگاه عنوان بزرگترین خودروساز منطقه را به خود اختصاص داد و ایران دوم شد.

کاهش تولید خودروی ایران در سال گذشته میلادی در حالی رخ داد که ایران در سال ۲۰۱۱ بهترین عنوان تاریخ صنعت خودروسازی خود یعنی عنوان سیزدهمی جهان را بدست آورده و بالاتر از کشورهای مطرحی مانند انگلستان، تایلند، جمهوری چک و ترکیه قرار گرفته بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بهنام

      اين آمار بر چه اساسيه ، فقط ميزان توليد همين ، کيفيت و ايمني و اينا کشکه ديگه ، پس هر شرکتي يه وسيله ساخت که چهار تا چرخ ،چهار تا در و يه فرمون داشت ، به اون ميگن شرکت خودروسازي . در ضمن مجله جان ايتاليا رو دوبار پشت شر هم نوشتي (پارگراف 9 ، خط 4) ... .

    • علی از بوشهر

      ابن رتبه بندی مبناش کمیت بود توی کیفیت ایــــران چندم جهانـــه ؟! اگه راست میگی اینو بگو

    • Shohre

      نگو از كيفيت خودروهاي ايراني!!!

    • عمو یادگار

      هیچوقت شرکتهای لگن سازی ایران راباخورروسازهای جهان مقایسه نکنید.انهاکجاوماکجا.

    • هادی

      حالا باز بگین ما باهوش ترین مردم دنیا هستیم

    • ahmad

      به نظر من خودرو های ایرانی بدر بازی بچه ها می خوره در خارج از کشور ماشین های ایرانی رو دست بچه 2ساله ام نمیدن انشاالله 100دیگه میتونیم ماشینی مثل ماشین های خارجی بسازیم

    • رضا

      هر وقت کشور ایران توانست تمام قطعات یک خودرو را در داخل کشور تولید کند و مراحل ساخت را در داخل کشور تکمیل کند ان موقع باید خوشحال شویم ما فقط مونتاژ می کنیم.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج