۴۷۰۸۴۱
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

حبس ابد ۶ بحرینی به اتهام برگزاری تجمع

دادگاهی در بحرین امروز یک‌شنبه حکم حبس ابد ۶ تن را به اتهام برگزاری تجمع و "هدف قرار دادن نیروهای پلیس" صادر کرد.

خبرگزاری ایسنا: دادگاهی در بحرین امروز یک‌شنبه حکم حبس ابد ۶ تن را به اتهام برگزاری تجمع و "هدف قرار دادن نیروهای پلیس" صادر کرد.

به نقل از مرآة البحرین، دادگاه بحرین همچنین این افراد را به پرداخت جریمه‌ای به ارزش ۱۵۵۱ دینار بحرینی محکوم کرده و دو متهم دیگر را در این پرونده تبرئه کرد.

رئیس دادستانی «جنایت‌های تروریستی» در بحرین اعلام کرد که دادگاه کیفری امروز حکم خود را در پرونده مبادرت به قتل و انجام یک انفجار با یک هدف تروریستی صادر کرد.

پیشتر دادستانی کل، این افراد را به تجمع و حمله به نیروهای پلیس و کشاندن نیروهای پلیس به مکان کارگذاشتن یک بمب متهم کرده بود.

سازمان حقوقی بین‌المللی تاکید دارند که بحرین به صورت سیستم مند و به زور از افراد متهم اعتراف می‌گیرد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج