آذرنگ: شب بازیگر می شود، صبح می گویند استاد!
حمید آذرنگ بازیگر فیلم «قاتل اهلی» معتقد است، تاثیر تئاتر بر روی سینما غیر قابل انکار است و در دهه های گذشته بی مهری های زیادی به تئاتر در کشور صورت گرفته است.
وب سایت سینما سینما: حمید آذرنگ بازیگر فیلم «قاتل اهلی» معتقد است، تاثیر تئاتر بر روی سینما غیر قابل انکار است و در دهه های گذشته بی مهری های زیادی به تئاتر در کشور صورت گرفته است.
حمیدرضا آذرنگ یکی از بازیگران نام آشنای تئاتر و سینما است. او در جشنواره سی پنجم با سه فیلم حضور پیدا کرده؛ «قاتل اهلی» ساخته مسعود کیمیایی، «آباجان» به کارگردانی هاتف علیمردانی و «آذر» ساخته محمد حمزه ای فیلمهایی بودند که حمید آذرنگ در آنها به نقش آفرینی پرداخته است.
حمید آذرنگ درباره روش بازیگری اش گفت: «عموما مایل هستم که نقش های متفاوتی را بازی کنم. یک ورزشکار حرفه ای بعد از گذشت زمان، دیگر کارهایی را که در گذشته انجام می داده تکرار نمی کند. بلکه سعی می کند که چیز متفاوت و جدیدی را به نمایش بگذارد. حرفه سینما نیز به همین منوال است. تئاتر اهرم خوبی برای ارتقای سطح بازی بازیگران محسوب می شود. هیچگاه نمی توان گفت که یک نقش را چگونه و با استفاده از چه فرمولی می توان بازی کرد. متاسفم که اکنون بازیگری در جامعه ما از وزن افتاده است. به گونه ای که در هر خانه و خانواده ای یک بازیگر وجود دارد. به هر خانه ای که می رویم میبینیم بچه ها در حال تقلید رفتارهای یک بازیگر هستند. این موضوع به هیچ وجه جذاب نیست بلکه زشت است.»
او ادامه داد: «فقط کافی است که به شغل های دیگر نگاهی بیندازیم. اگر ما بخواهیم یک مکانیک یا پزشک و هرچیز دیگری باشیم. نیاز است که سالهای سال برای به دست آوردن آن تخصص تلاش کنیم، اما در بازیگری شب یک نفر وارد می شود و صبح به او می گویند استاد! البته فقط سینما درگیر چنین موضوعاتی نیست بلکه هنر ما متاسفانه با چنین مسائلی دست و پنجه نرم می کند. این بی هویتی در نسل جدید را متوجه نمی شوم. با شتاب حرکت می کنند و مایل هستند که حتما بازیگر شوند. هیچ کس به این فکر نمی کند که اگر بتواند نانوای درجه یکی شود خیلی بهتر از این است که بازیگر درجه هشت باشد.»
آذرنگ درباره تاثیر تئاتر بر سینما گفت:«تاثیر تئاتر در همه جای دنیا به حدی زیاد است که هیچ فرد یا ارگانی نمی تواند در مقابل چنین نیرویی ایستادگی کند. اما تئاتر در سالهای اخیر و به خصوص بعد از انقلاب آسیب های شدیدی دیده است. مدیران عموما رفتار خوبی با تئاتر نداشتند. به حدی با این هنر جنگیدند و مبارزه کردند که گاهی دوستانی که عاشق این هنر بودند با خود فکر می کردند که چرا و به چه دلیل این گونه رفتار می کنند. اما تئاتر به حدی قدرتمند بود که از زیر این فشارها به خوبی بیرون آمد. گران ترین هنر در دنیا اکنون تئاتر است. اما اینجا هیچ توجهی به آن نمی شود. بوسنی در زمان جنگ با صربستان نیز این هنر را ادامه داد؛ و برای بالا بردن روحیه سربازانش در زمان جنگ برای آنها تئاتر اجرا می کرد. راجع به تئاتر حرف زدن کار راحتی نیست و متاسفم که در دهه های گذشته به این هنر والا به خوبی پرداخت نشد.
حمید آذرنگ درباره حضور در نقش های جدید گفت: «اکنون درگیر تئاتر هستم. نمایش «ترن» را در دست داریم. برای بازی در یک فیلم سینمایی نیز قرارداد بستم که از اواخر بهمن کلید خواهد خورد که نامش را فعلا نمی توانم بگویم.»
تبلیغات متنی
-
جرائم دیرکرد بیمهنامه شخص ثالث بخشیده شد
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
-
فرود هواپیمای مرموز روسی در تهران
-
تازهترین قیمت بنزین سوپر وارداتی اعلام شد
-
اقدام غیرمجاز یک بازیکن، پرسپولیس را شاکی کرد
-
پشتپرده سفر یک روزه وزیر خارجه قطر به ایران
-
حرکت تازه و غیرمعمول دولت توجهبرانگیز شد
-
چهره غمانگیز یک پیرمرد هنگام شنیدن آواز پسری در مترو
-
به شمار فوتیهای انفجار بندرعباس اضافه شد
-
قتل همسر و مادرزن به خاطر یک مشت طلا
-
مهمترین گزینه سرمربیگری استقلال منتفی شد
-
پیغام معنادار پزشکیان به آمریکا درباره جنگ
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
آملیلاریجانی: اقدام اروپا بدون پاسخ نمیماند
-
پیشنهاد احمد ایراندوست به مردم درباره روزهای اخیر
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
اختلال مجدد اینترنت در ایران طی ساعات اخیر
-
تصویر توجهبرانگیز از یکی از مجروحان انفجار بندرعباس
-
تماس مهمی که شبانه از آذربایجان با پزشکیان گرفته شد
-
فوری؛ نخست وزیر قطر وارد تهران شد
-
عراقچی با عکس تنگه هرمز به آمریکا پیغام داد
-
واکنش معنادار خبرنگار اکسیوس به توییت لاریجانی
-
بازتاب گسترده تصویر آسمان ایران از ساعاتی پیش
-
ترامپ باز هم ایران را تهدید کرد
-
واکنش رسمی فدراسیون فوتبال به خبر خداحافظی ملیپوشان
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
تصویر توجهبرانگیز یک رسانه از آسمان ایران
-
یک ادعا: گزینه جنگ از دستور کار آمریکا خارج شد
-
پاسخ یک مقام ارشد عرب درباره اهداف آمریکا در ایران
-
اعزام ناوشکنهای چین به آبهای اطراف ایران
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
صابرین نیوز: ادعاهای کارشناس شبکه افق مضحک است!
-
در ساعات اخیر مهدی قایدی در صدر چهرههای پربحث است
-
هواپیمای دولتی ایران راهی مسکو شد
-
نعمیه نظامدوست: دلم میخواهد بمیرم
-
بازیکن خارجی استقلال آماده پخش زنده جنگ ایران و آمریکا شد!
-
تاییدنشده؛ شرط آمریکا برای انصراف از اقدام نظامی!
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
در ساعات اخیر احتمال حمله آمریکا به ایران کاهش یافت
-
ترامپ امشب از یک تصمیم جدید درباره ایران خبر داد
-
چهره «طلا جفرودی» سریال سوجان در ۴۰ سالگی
-
وضعیت تعطیلی مدارس تهران، شنبه ۱۱ بهمن
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
شماها هم باهم درگیرید،اصلا درگیری شده یه مدل تو کشور،ولی خدایی راست میگی