روحانی تنها کاندیدای ائتلاف اصلاح طلبی نیست!
اوایل اسفند ماه سال جاری بود که پس از کش و قوس های فراوان شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان بالاخره تصمیم گرفت در کنار «حسن روحانی» کاندیدا یا کاندیداهای دیگری را به عنوان گزینه ریاست جمهوری معرفی کند تا اهدافی که به آن فکر می کند را محقق سازد.
تابناک: اوایل اسفند ماه سال جاری بود که پس از کش و قوس های فراوان شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان بالاخره تصمیم گرفت در کنار «حسن روحانی» کاندیدا یا کاندیداهای دیگری را به عنوان گزینه ریاست جمهوری معرفی کند تا اهدافی که به آن فکر می کند را محقق سازد.
این تصمیم اصلاح طلبان پس از بررسی های بسیار و طرح مباحث فراوان نهایی شده و آنها تصمیم گرفته اند برای عبور روحانی از گردنه های سخت انتخاباتی سال ۹۶ نسبت به معرفی کاندیدای ثانی در کنار وی اقدام کنند. مساله ای که می تواند در روند بررسی صلاحیت ها و به ویژه مناظره های انتخاباتی به کمک رئیس دولت یازدهم بیاید و هزینه های کمتری را متوجه وی کند.
البته گویا برخی اصلاح طلبان هم بر این نظرند که کسی در کنار روحانی به عنوان کاندیدای ثانی یا آلترناتیو باید معرفی شود که شانس و اقبال برای انتخاب توسط مردم خوبی داشته باشد و البته در صورت درخواست از وی برای کناره گیری تابع نظر ائتلاف اصلاح طلبان و اعتدالگرایان هم باشد.
اینکه کاندیدای دوم جریان اصلاح طلبی و اعتدالگرایی که قرار است در کنار روحانی معرفی شود باید توان لازم برای تصدی عنوان ریاست جمهوری و قابلیت لازم برای جذب آرای مردمی را داشته باشد، به این دلیل است که اگر به هر شکلی امکان حضور روحانی در انتخابات پیش رو محقق نشد، وی بتواند طیف مذکور را نمایندگی کرده و شانس پیروزی در انتخابات را داشته باشد.
در همین رابطه عضو ارشد حزب اعتماد ملی در گفت و گو با خبرنگار «تابناک» درباره تصمیم شورای عالی سیاتگذاری اصلاح طلبان برای معرفی کاندیدای ثانی یا آلترناتیو روحانی اظهار کرد: «حسن روحانی» گزینه اصلی اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۶ است.
«الیاس حضرتی» درباره اینکه آیا اصلاحطلبان قصد دارند گزینه دیگری را در کنار روحانی برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری معرفی کنند، افزود:: نظر اصلاح طلبان در شرایط فعلی بر این است که کاندیدای اول و آخر این جریان در انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۶ روحانی است.
وی البته تصریح کرد: اما ما به جهت رعایت احتیاط و تدبیر سیاسی و با هماهنگی خود روحانی و برای داشتن سبد رای نامزدهایی را در انتخابات ریاستجمهوری، در کنار روحانی معرفی خواهیم کرد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب درباره چرایی و چگونگی معرفی کاندیدای ثانی اصلاح طلبان نیز یادآور شد: ما بدون شک افرادی را در کنار روحانی در حوزه هایی اقتصادی، سیاسی،اجتماعی، و فرهنگی با هماهنگی با «رئیس جمهور» معرفی خواهیم کرد تا هر کدام که ازسوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند، در کنار روحانی درعرصه انتخابات حضور پیدا کنندم.
وی تاکید کرد: پس از شروع فعالیتهای انتخاباتی و هنگامی که روحانی از پلهای مختلف انتخاباتی عبور کرد، نامزدهای اصلاح طلبان به نفع وی از عرصه انتخابات ریاستجمهوری کنار خواهند کشید.
حضرتی خاطرنشان کرد: بنا و دستور اصلی کار اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ بر ضرورت حمایت از روحانی قرار دارد و ما بر این اساس در شورای عالی اصلاحطلبان و حزب اعتماد ملی مشغول به فعالیت هستیم.
استراتژی شورای عالی اصلاح طلبان برای معرفی کاندیداهای دیگر در کنار روحانی در حالی اتخاذ و نهایی شده است که حزب اعتدال و توسعه و برخی اعضای شاخص آن که حزب اصلی حامی «حسن روحانی» محسوب می شود تا کنون بارها مخالفت خود را به صورت صریح با معرفی کاندیدا یا کاندیداهای دیگر در کنار روحانی اعلام کرده اند.
تبلیغات متنی
-
عکس متفاوت و هنری شبنم قلیخانی در سواحل دبی
-
پاسخ ایتالیا به ترامپ درباره ورود به جنگ ایران
-
امباپه پس از دو گل بارسا استوری گذاشت!
-
ادعای والاستریت: پاسخ ایران مورد پسند آمریکا نیست
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
جو زیبای استادیوم نوکمپ پیش از شروع الکلاسیکو
-
استوری پریسیمای سریال ستایش برای روز جهانی مادر
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
فرهاد مجیدی با تنفس مصنوعی مورایس برگشت!
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
تیپ متفاوت بازیگر سریال کلینیک رویا کنار دریا
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
ماکرون از یک ماموریت امنیتی با ایران حرف زد
-
چشمک توپچیها به قهرمانی با ضربه چکشی
-
اولین واکنش به خبر تاسیس پایگاه اسرائیل در عراق
-
ادعای والاستریت: پاسخ ایران مورد پسند آمریکا نیست
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
گزارش سیانان از دستور رهبر انقلاب درباره مذاکره
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
واکنش همتی به افزایش نرخ دلار: منطقی بود
-
فوری؛ پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد
-
پوتین: ایران پیشنهاد رقیقسازی اورانیوم را داد
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
-
ماجرای تعمیر خانه یک خانم مسن توسط رسول خادم
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
اقدام عجیب خبرگزاری فارس در موضوع اینترنت
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر