جزییات قرارداد ایران با رنو
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یک قرارداد بین المللی در سطح مشارکت با شرکت رنو نیازمند بررسی دقیق همه جزئیات و در همه ابعاد است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یک قرارداد بین المللی در سطح مشارکت با شرکت رنو نیازمند بررسی دقیق همه جزئیات و در همه ابعاد است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منصور معظمی با اعلام این مطلب گفت: مواردی مانند توجه به انتقال فناوری - که یکی از اصلی ترین موضوعات مدنظر ایدرو است- و اینکه چگونه این فناوری به داخل کشور انتقال یابد و به چه صورتی در داخل اجرا شود و همچنین سطح خدمات پس از فروش که هم سطح با معیارهای جهانی رنو باشد و چگونه این شبکه مدیریت شود و بحث تامین نیروهای متخصص مورد نیاز برای اجرای پروژه دوره های آموزشی برای افزایش مهارت داخلی و نیز داخلی سازی قطعات توسط مجموعه قطعه سازان داخلی، جزو موارد مهمی است که نیاز به مذاکرات دقیق در کلیه جزئیات دارد.
رئیس هیات عامل ایدرو با بیان اینکه انتظار می رود یک قرارداد بین المللی به صورتی تنظیم شود که در آن صادرات هم دیده شود و هم سطح صادرات و بازارهای مدنظر، افزود: این موارد جزو اصلی ترین موضوعاتی بوده که در این مذاکرات مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و همچنین نحوه سرمایه گذاری رنو و چگونگی اجرای این سرمایه گذاری نیز از مواردی است که تاکنون وقت زیادی در مذاکرات گرفته است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: ایدرو موظف به ارتقاء صنعت خودرو کشور است و امروز با استفاده از فرصت ایجاد شده در تعامل جهانی با توافق برجام باید هوشیار باشیم و همه موارد را بررسی کنیم.
معظمی گفت: در مدتی که اعلام شده ایدرو با رنو برای تولید خودرو قرارداد می بندد، دل نگرانی ها از سوی نمایندگان مجلس، نهادهای نظارتی مطرح شده که در همه موضوعات تخصصی و کارشناسی که ارائه شده توجه خاص گردیده و شاید بخشی از زمان مذاکرات به همین دلیل طولانی شده است.
وی افزود: نمی توانیم به خاطر کسانی که با هرگونه فعالیت در تولید مخالفند و دوست دارند خودرو به ایران وارد شود و از قبل آن سود ببرند، از فرصت های جهانی توسعه سرمایه گذاری حذر کنیم. نباید کسانی که از قراردادهای بین المللی فقط خرید از نمایندگان دسته سوم کشورهای حاشیه خلیج فارس را دیده اند و مفهوم یک قرارداد تولید و انتقال دانش و فناوری را درک نکرده اند در موضوعی که برای صنعت کشور استراتژیک است دخالت کنند.
معظمی متذکر شد: اجازه نخواهیم داد اطلاعات تجاری یک قرارداد در دست کسانی بیافتد که به دنبال منافع سیاسی و جناحی هستند. قراردادهای خودرویی یک حرکت بزرگ در دومین صنعت کشور است و سالها باید در این کشور اجرا و استقرار یابد و متعلق به صنعت کشور است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رشد تولید در صنعت خودرو گفت: برای ارائه خودرو به مشتریان به نتیجه خوبی رسیده ایم و کسب بیشترین رشد تولید خودرو در بین کشورها شاهد این موضوع است و حالا وقت آن است که به دست کارگران و مهندسان ایرانی خودروهای با کیفیت برتر بسازیم و عرضه کنیم. آن هم در نظام تولید جهانی و یکی از الزامات آن همکاری و جذب سرمایه گذاری خارجی است که الحمدالله در ایدرو فعالیت های بزرگی انجام شده است.
رئیس هیئت عامل ایدرو در پایان با اشاره به این موضوع که ایدرو برای بهبود همه بخش های خودرو در حال تدارک و برنامه ریزی و مذاکره است گفت: ساخت و انتقال دانش و فناوری گیربکس اتوماتیک، همکاری برای شروع پروژه خودروهای برقی، مطالعه و اقدام برای همکاری با برترین خودروسازان تجاری برای تأمین نیاز بخش حمل و نقل عمومی تا فعالیت برای پیشبرد پروژه ساخت موتورهای کم مصرف با برترین طراحان موتور در دنیا و همچنین مذاکره و اقدام برای ارتقاء قطعه سازان داخلی جزء مواردی است که در ایدرو به صورت پیوسته در حال پیگیری است.
تبلیغات متنی
-
یک نماینده: زنان باید موتورسواری را فقط با مربی زن یاد بگیرند
-
واکنش علی ضیا به توهین زننده مجری صداوسیما
-
واکنش وزارت خارجه به احتمال گفتگوی پزشکیان و ترامپ
-
جرایم مالیاتی بخشیده میشود، اما فقط با یک شرط
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
شاخص بورس امروز تاریخی شد!
-
اسکوچیچ برای صدرنشینی ربات به زمین فرستاد!
-
نخستین تصویر از بهنوش طباطبایی در «گیس»
-
بیمه برای این موتورسواران اجباری شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
گرانترین بازیکن فوتبال ایران چه کسی است؟
-
عفو جرایم بیمه برای همه وسایل نقلیه؛ اجرای طرح بخشودگی تا پایان بهمن ۱۴۰۴
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
طلا باز هم به شدت سقوط کرد
-
رئیس قوه قضاییه: زمان پهلوی مردم تحقیر شدند
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر