صدیقی: کاندیداها نزاکت اخلاقی را رعایت کنند
امام جمعه موقت تهران از نامزدهای انتخابات خواست، نزاکت اخلاقی و مر قانون را رعایت و از تخریب و تهمت پرهیز کنند.
آیت الله کاظم صدیقی خطیب نماز جمعه تهران در خطبه اول نماز جمعه امروز تهران با اشاره به روایاتی در باب «جهاد» اظهار داشت: جهاد در اسلام، سنگر عزت و خیمه سرافرازی امت است؛ بهشت هشت درب دارد که یکی از دربهای آن، باب المجاهدین است که اختصاصی است که خداوند آن را برای اولیای خاص خودش باز کرده است.
وی با اشاره به سخنان پیش از خطبه های فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: سپاهیان و ارتشیان ما اولیای خداوند هستند؛ چرا که همیشه جان بر کف و آماده جهاد و جان نثاری هستند.
امام جمعه موقت تهران همچنین با اشاره به اهمیت جهاد فرهنگی و تاثیر آن خاطرنشان کرد: خداوند متعال تا ابد از بندگان خود می خواهد که دین شناس شوند و برنامه دین خود را بدانند. امروز خلأ اخلاقی در جوامع غربی موج می زند و تنها علاج آن، حاکمیت دین است و تنها راه حاکمیت دین هم، شناخت آن است.
کشور رئیس جمهوری می خواهد که اسیر باند و جناح و خانواده نباشد
خطیب نماز جمعه تهران در خطبه های دوم با اشاره به اهمیت تقوا اظهار داشت: تیر شیطان به اهل تقوا نمی خورد؛ فرد متقی نه ایمانیش را به امور سیاسی می فروشد و نه به شهوات بی ارزش.
آیت الله صدیقی تاکید کرد: اگر این تقوا و تزکیه باشد وقتی هم که وکیل، وزیر و رئیس جمهور می شویم دیگر «ما» وجود ندارد و همه با هم هستیم و خوفی از غیر خدا نداریم.
وی در ادامه با اشاره به انتخابات در پیش رو اظهار داشت: مساله انتخابات از اهم مسائل است؛ سرنوشت و آینده کشور و اقتدار نظام و سالم سازی آینده جامعه و «نه» گفتن به دشمن و «آری» گفتن به شهدا در انتخابات است.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه حضور در پای صندوق های رای هم حق و هم تکلیف است، تصریح کرد: از این جهت حق است که این کشور برای خودمان است و اگر نرویم، از حق دخیل بودن در سرنوشت استفاده نکرده ایم و از این جهت تکلیف است که منهای حضور، کشور و اسلام در خطر است.
آیت الله صدیقی افزود: حضور پای صندوق های رای مانند همان حمایتی است که از جبهه ها می کنیم و برای خودمان عزت و افتخار می آفرینیم.
وی در ادامه با ارائه چند توصیه به نامزدهای انتخابات تاکید کرد: آنچه توقع شرعی، ملی و قانونی است، رعایت نزاکت و اخلاق است؛ این جا کشور پیغمبر (ص) امیرالمومنین (ع) حضرت زهرا (س) ائمه معصومین و مهد انتظار امام زمان (عج) است بنابراین حفظ نزاکت اخلاقی در راس توقعات ملت از نامزدهاست.
هرگونه تهمت و جوسازی در انتخابات خلاف منش نظام اسلامی است
خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه هر نوع تهمت، تخریب و جوسازی خلاف منش و شخصیت نظام اسلامی است، اظهار داشت: همه باید مر قانون را رعایت کنند؛ رئیس جمهور بعد از رهبری حافظ قانون است، اگر کسی بخواهد رئیس جمهور شود و از همین ابتدا پایگاه های قانون را مورد حمله قرار دهد و بگوید شورای نگهبان کیست، خیلی برای ملت تلخ است.
آیت الله صدیقی ادامه داد: برای ملت تلخ است که ببینند که کسی بخواهد در سنگری استقرار پیدا کند که از ابتدا آن را تخریب می کند؛ چنین شخصی می خواهد مرزهای امنیت کشور را که همان قانون است، از بین ببرد.
وی افزود: این مسئولیت کسی را می خواهد که اسیر باند و جناح و خانواده نباشد و رئیس جمهور یک گروه هم نباشد. بلکه رئیس جمهور ۸۰ میلیون نفر باشد.
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه این کشور زاییده انقلاب اسلامی است، گفت: روحیه ملت ما یک روحیه انقلابی و شعارش «ما می توانیم» است؛ رئیس جمهوری می خواهیم که روحیه سازش کاری نداشته باشد، در عوض روحیه تهاجمی، استقلالی و اتکال به خداوند را داشته باشد.
آیت الله صدیقی خاطرنشان کرد: آن چیزی که رهبر معظم انقلاب مکررا در تحقق اقتصاد مقاومتی مطرح می کنند مدیریت جهادی است؛ یعنی مدیریتی که عاشق خدمت به پابرهنه ها است و امتیازی برای خود و اطرافیانش نمی خواهد.
حمله آمریکا به سوریه نشان داد که آمریکا باید خلع سلاح شود
امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به حمله موشکی اخیر آمریکا به سوریه اظهار داشت: این حمله ددمنشانه و خلاف عرف بین الملل و قوانین بین المللی، هم دروغ گویی و هم خوی تجاوز و درندگی آمریکا را به جهان نشان داد.
آیت الله صدیقی افزود: این حمله یک طرفه و بدون مجوز بین المللی نشان می دهد که باید آمریکا را خلع سلاح کرد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ایران اهل حمله و تجاوز به هیچ کشوری نیست، در عین حال تصریح کرد: اگر یک وحشی و درنده ای قصد هجوم داشته باشد با ایمان و شهادت طلبی جوانان و نیروهای مسلح ما که بالاترین اقتدار است و با امکاناتی که داریم، آنچنان پاسخ دندان شکنی خواهیم داد که برای همیشه پشیمان شوند.
تداوم حملات عربستان به یمن نشانه ترس آل سعود است
خطیب نماز جمعه این هفته تهران همچنین به تداوم حملات وحشیانه آل سعود و هم پیمانان آن به مردم یمن اشاره کرد و افزود: این حملات نشانه ترس و وحشت آنهاست، هزاران نفر را کشته و مجروح کرده اند و می خواهند این کشور را به سرزمین سوخته تبدیل کنند اما از این حمله سودی نخواهند برد و هر چقدر ظلم بیشتر شود، عواقبش نیز برای آنها سنگین تر خواهد بود.
آیت الله صدیقی تصریح کرد: اف بر این سازمان های بین المللی و ننگ بر این سازمان ملل و مدعیان حقوق بشر که همیشه مظلوم کش و حامی ظالم بوده اند.
وی تاکید کرد: اینها نشان می دهد که تنها راه نجات ایمان به خدا و اقتدار و اتحاد و مقاومت است؛ اگر این سلاح ها را داشته باشیم وضعیت بین المللی تغییر خواهد کرد.
خطیب نماز جمعه تهران همچنین با اشاره به وضعیت عراق تصریح کرد: الحمدالله داعش در این کشور رو به زوال است و مناطق تحت اشغال آنها در عراق از ۴۰ درصد به ۸ درصد کاهش یافته است.
آیت الله صدیقی در پایان همگان را به قدر دانستن فرصت های ماه رجب و بهره گیری از آن توصیه کرد.
تبلیغات متنی
-
زمان واریز کالابرگ اعلام شد
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
روسیه با اوکراین اعلام آتشبس کرد
-
ادموند بزیک در پرسپولیس پست گرفت
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
تصویری از چند موشک در آسمان سواحل جنوبی ایران
-
اتحادیه اروپا به تصمیم جنجالی ترامپ پاسخ داد
-
آمادهباش در اسرائیل و بحرین برای حمله احتمالی
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
اطلاعیه سنتکام درباره عملیات نظامی در تنگه هرمز
-
سقوط چلسی؛ بحران آبیهای لندن تمام نمیشود
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
اماراتیها از آمریکا و اسرائیل کمک خواستند
-
مکانی شگفتانگیز در افغانستان در میان ریگهای روان
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
آمادهباش در اسرائیل و بحرین برای حمله احتمالی
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
اطلاعیه سنتکام درباره عملیات نظامی در تنگه هرمز
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
اماراتیها از آمریکا و اسرائیل کمک خواستند
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
امارات مدعی حمله ایران به بندر فجیره شد
-
فعال شدن پدافند هوایی امارات در پی تهدید موشکی
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
آقای تاج، خسته نباشی اما کسی حرفهایت را باور نکرد!
-
اقدام خودسرانه شهرداری تهران خبرساز شد
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر