جعفرزاده: قالیباف امتیازی در اصولگرایان ندارد
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نایب رئیس فراکسیون مستقلین به ارزیابی صحنه رقابت انتخابات پرداخت و گفت: آقای قالیباف امتیازی در اصولگرایان ندارد ضمن اینکه وضعیت او در شهر تهران هم همینطور است. بنابراین همه اصولگرایان انتظار دارند که آقای قالیباف به نفع آقای رئیسی کنار برود. اینکه آقای رئیسی چقدر می تواند اقبال داشته باشد یا نداشته باشد را نمی دانم.
اعتمادآنلاین: غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نایب رئیس فراکسیون مستقلین به ارزیابی صحنه رقابت انتخابات پرداخت و گفت: آقای قالیباف امتیازی در اصولگرایان ندارد ضمن اینکه وضعیت او در شهر تهران هم همینطور است. بنابراین همه اصولگرایان انتظار دارند که آقای قالیباف به نفع آقای رئیسی کنار برود. اینکه آقای رئیسی چقدر می تواند اقبال داشته باشد یا نداشته باشد را نمی دانم.
وی با اشاره به حضور اولین نامزد حزبی در انتخابات ۹۶، خاطرنشان کرد: از آقای میرسلیم تشکر می کنم که اخلاق مدارانه عمل می کند و این خیلی خوب است. اولین بار است که یک کاندیدا به صورت حزبی در عرصه انتخابات حضور پیدا کرده و بنده از اولین برنامه ایشان در تلویزیون خیلی لذت بردم حداقل به دل می نشیند و شیوه اش خوب است البته این به معنا نیست که رئیس جمهور شود اما یک مقدار سبد رایش بالا می رود و متدش متد خوبی است.
نایب رئیس فراکسیون مستقلین ادامه داد: آقای هاشمی طبا خودش شوکه است که چرا تایید صلاحیت شده چون هم تراز ایشان خیلی ها بودند که تایید نشدند و هیچ دلیلی برای آن مشخص نیست. آقای جهانگیری طبیعتا مکمل آقای روحانی است و از این حیث حضور پیدا کرده است.پیش بینی ما این است که آقای روحانی بدون مشکل رای می آورد.
جعفرزاده با اشاره به کاندیداهایی که در نهایت در صحنه انتخابات خواهند ماند، تاکید کرد: به نظر بنده در نهایت در صحنه انتخابات ریاست جمهوری سال 96 آقای روحانی و آقای رئیسی می مانند.
وی همچنین با ابراز خشنودی از برگزاری زنده مناظرات، یادآور شد: مناظره ها که به صورت زنده برگزار می شود مورد استقبال عمومی است و امیدوارم که آقایان یک الگویی از مناظره های زنده بتوانند طرح کنند و جا بیاندازند. اینکه مناظره ها بر اساس اخلاق و همه جانبه باشد اینها چیزهای خوبی است.
نایب رئیس فراکسیون مستقلین در پاسخ به اینکه "با توجه به تجربه 92 احتمال می دهید که آقای قالیباف به نفع آقای رئیسی کنار برود؟"، تصریح کرد: اگر قالیباف به نفع رئیسی کنار نرود خودش ضرر می کند و متحمل هزینه بسیار بالایی خواهد شد. حداقل اگر این کار را نکند و کنار نرود در ابتدا اولین چوب را از اصولگرایان خواهد خورد چون اصلاح طلبان که اصلا به او رای نخواهند داد و اگر اصولگرایان هم بخواهند به او حمله کنند برایش خوب نخواهد شد.
وی همچنین در پاسخ به اینکه اگر رئیسی احتمال شکست بدهد آیا کنار می رود؟، اظهارداشت: پس از الان آقای رئیسی کنار بکشد چون یک بچه هم می داند که آقای رئیسی شکست می خورد. یعنی آقای رئیسی این تحلیل را ندارد؟ اصولگرایان برای اینکه یک کاندیدایی داشته باشند و بتوانند در انتخابات شرکت کنند آمده اند و فکر نمی کنم با هدف پیروزی آمده باشند.
جعفرزاده، افزود: آقای رئیسی بنا بر آنچه که گفته است آمده تا آخر بماند. اول رئیسی برای مردم حل کند که چطور امام رضا(ع) را رها کرد و به دنبال جایگاه ریاست جمهوری آمد. چون مسئولین ما افتخارشان این است که در هرجایی که مسئول هستند می روند و خادم امام رضا می شوند بعد یکی که خادم امام رضا است آن هم با حکم رهبری آن را رها می کند و برای ریاست جمهوری می آید. فکر می کنم این چیزی است که آقای رئیسی باید در مناظره حل کند.
وی با بیان اینکه انتخابات دو قطبی خواهد شد، گفت: فی نفسه دوقطبی شدن انتخابات بلا اشکال است اما دو قطبی باید مثبت و سازنده باشد.
نایب رئیس فراکسیون مستقلین با اشاره به برنامه کاندیداها، اظهارداشت: آقای رئیسی سابقه اجرایی ندارد بلکه یک سابقه قضایی دارد باید برنامه دهد ببنیم چه کاری می خواهد انجام دهد.برنامه ای که آقای قالیباف داد، اصلا برنامه نبود. شعار هم نبود چون شعار هم در قالب یک عقلانیتی است.
تبلیغات متنی
-
عکس توجهبرانگیز فارس از پایگاه آمریکا در امارات
-
روایت تازه رسانه آمریکایی از تنش در تنگه هرمز
-
پریناز ایزدیار صداوسیما را تحریم کرد
-
کشف ۷۰۰۰ بارنامه جعلی قاچاق سوخت در فارس
-
یک ادعا: ایران امروز تهدید به خروج از مذاکرات کرد
-
هادی چوپان از روی دوش مردم افتاد
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
ماشالله کرمی آزاد شد
-
کاپیتان پرسپولیس مجریان صداوسیما را نفرین کرد
-
«پوشک بچه» روی طلا و دلار را کم کرد!
-
اولین واکنش ایران به خبر «حادثه امنیتی» در تنگه هرمز
-
رابعه اسکویی: از سر اتفاق زندهام
-
کارشناسی چهار صحنه جنجالی پرسپولیس - چادرملو
-
سطح اطلاعات هوش مصنوعی «بله» سوژه شد!
-
مکان دیدار عراقچی و ویتکاف تغییر کرد!
-
عکس توجهبرانگیز فارس از پایگاه آمریکا در امارات
-
روایت تازه رسانه آمریکایی از تنش در تنگه هرمز
-
یک ادعا: ایران امروز تهدید به خروج از مذاکرات کرد
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
ماشالله کرمی آزاد شد
-
کاپیتان پرسپولیس مجریان صداوسیما را نفرین کرد
-
«پوشک بچه» روی طلا و دلار را کم کرد!
-
اولین واکنش ایران به خبر «حادثه امنیتی» در تنگه هرمز
-
مکان دیدار عراقچی و ویتکاف تغییر کرد!
-
چند نکته ناگفته درباره سرنوشت ایران در روزهای پیشرو
-
قهقهه مهران مدیری در تلویزیون رو اعصاب پرویز پرستویی رفت
-
تحرکات تازه و مشکوک آبراهام لینکلن در نزدیکی ایران
-
امروز در پرسپولیس، یک ستاره درخشان متولد شد
-
اقدام مخفیانه اسرائیل درباره جنگ احتمالی با ایران
-
برد مهم پرسپولیس با کشف جدید اوسمار
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
تورو خدا آقای نماینده یه کم در مورد مشکلات مردمی حرف بزن که بهت رای دادن اینقدر سنگ روحانی رو به سینه نزن بی انصاف!