۵۳۸۵۲۸
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

تبریک ظریف به سید حسن نصرالله

وزیر امور خارجه کشورمان سالروز خروج اشغالگران صهیونیست از جنوب لبنان را به همتای لبنانی خود و دبیر کل حزب الله تبریک گفت.

خبرگزاری مهر: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در پیام هایی هفدهمین سالروز خروج اشغالگران صهیونیست از جنوب لبنان و عید مقاومت و پیروزی را به «جبران باسیل» همتای لبنانی خود و «سیدحسن نصرالله» دبیر کل حزب الله تبریک گفت.

رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۲ به لبنان حمله کرد و نیمی از کشور را به اشغال خود در آورد و لبنانی ها توانستند با مبارزه بی امان، نیروهای اشغالگر را در سال ۲۰۰۰ به عقب نشینی و خروج از جنوب لبنان وادار کنند.

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ب این میگن سیاست داشتن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج