۵۵۸۷۹۹
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

نوازندگان پروژه «چند شب تار» مشخص شدند

نوازندگان اولین برنامه از پروژه موسیقایی «چند شب» که با عنوان «چند شب تار» در تالار رودکی تهران برگزار می شود، معرفی شدند.

خبرگزاری مهر: نوازندگان اولین برنامه از پروژه موسیقایی «چند شب» که با عنوان «چند شب تار» در تالار رودکی تهران برگزار می شود، معرفی شدند.

تعدادی از نوازندگان مطرح تار از روز شنبه ۲۴ تیر ماه در اولین برنامه از پروژه موسیقایی «چند شب» که طی چهار شب با عنوان «چند شب تار» (از اجرای شیوه دوره قاجار تا شیوه های مدرن نوازندگی) در تالار رودکی تهران برگزار می شود، میزبان علاقه مندان موسیقی ایرانی خواهند بود.
نوازندگان پروژه «چند شب تار» مشخص شدند

طبق برنامه ریزی های انجام گرفته، اسامی هنرمندان و برنامه کنسرت های «چند شب تار» به ترتیب زیر اعلام شده است:

شنبه ۲۴ تیر (ساعت ۲۱): قاسم رحیم زاده، عیسی غفاری و طینوش بهرامی

یکشنبه ۲۵ تیر (ساعت ۲۱): حامد فکوری، محمد آدینه و پویان بیگلر

دوشنبه ۲۶ تیر (ساعت ۲۱): بابک راحتی، بهزاد رواقی و هادی آذرپیرا

سه شنبه ۲۷ تیر (ساعت ۲۱): اصغر عربشاهی، بهاره فیاضی و حمید خبازی

در طول برپایی پروژه «چند شب» که در هر دوره به یکی از سازهای موسیقی ایرانی اختصاص دارد، تعدادی از هنرمندان منتخب موسیقی کشورمان با رویکرد تک نوازی بدون همراهی ساز دیگر به اجرای برنامه می پردازند. طبق پیش بینی های انجام گرفته برگزاری مجموعه برنامه های «چند شب» فقط محدود به برنامه «چند شب تار» نخواهد بود و موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» در نظر دارد تا در دوره های بعد نسبت به برگزاری برنامه های مختلف در حوزه سازهای ایرانی، موسیقی کلاسیک و موسیقی نواحی میزبان علاقه مندان موسیقی ایرانی باشد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج