adexo3
۵۶۲۹۵۱
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

توتال، فرصتی برای پیش برد برنامه های روحانی

نامه نیوز به نقل از اندیشکده روابط خارجی لندن نوشت: قرارداد توتال برای بازگشت به ایران پس از غیبت ۵ ساله می تواند مزیت بزرگی برای توافق هسته ای باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا باشد که در سال ۲۰۱۵ میان گروه ۱+۵ و ایران به امضا رسید.

نامه نیوز به نقل از اندیشکده روابط خارجی لندن نوشت: قرارداد توتال برای بازگشت به ایران پس از غیبت ۵ ساله می تواند مزیت بزرگی برای توافق هسته ای باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا باشد که در سال ۲۰۱۵ میان گروه ۱+۵ و ایران به امضا رسید.

این توافق بسیار مهم و حیاتی است چرا که اعتماد توتال برای بازگشت به بازار ایران علی رغم اظهارات و مواضع ضدایرانی واشنگتن، ریاض و ابوظبی را کسب کرده است. هدف این سه کشور انزوای ایران و ممانعت از سرمایه گذاری بین المللی در این کشور است.

توتال به عنوان یک معامله در بخش انرژی توافقی پیشگام محسوب نمی شود و این احتمال وجود ندارد که بتواند قفل ها را یکی پس از دیگری بشکند و منجر به ورود فوری تجارت و سرمایه گذاری فوری به ایران شود. اما این توافق می تواند فرصتی برای حسن روحانی رئیس جمهور ایران با هدف تقویت و پیش برد برنامه های اصلاحات اقتصادی و تقویت میانه روها باشد.

از سوی دیگر باید گفت که توافق با توتال برای دولت روحانی در شرایطی حیاتی صورت گرفت.

انتخاب مجدد روحانی با وعده بازسازی اقتصاد ایران در دوران پسابرجام در حالی است که رئیس جمهور ایران در داخل کشور و از سوی نخبگان اصولگرا با انتقاداتی درباره وعده بهبود شرایط اقتصادی و سود کم حاصل از برداشته شدن تحریم ها برای مردم رو به رو است.

چشم اندازی اقتصادی دولت روحانی این پیش بینی را مطرح می کند که تجارت خارجی و سرمایه گذاری فنی می تواند به تنوع بخشیدن به اقتصاد ایران و بالا بردن نرخ اشتغال کمک کند.

بر اساس این گزارش، روحانی امیدوار است که بیش از ۵۰ میلیارد دلار سالانه سرمایه گذاری خارجی جذب کند.

رقبای داخلی روحانی استراتژی اقتصادی روحانی و متکی بودن آن به سرمایه گذاری خارجی را زیر سوال می برند چرا که از کاهش نفوذ خود در عرصه های اقتصادی در ایران نگران هستند.

در همین شرایط، تمایل توتال برای بازگشت به ایران سیگنال مثبتی به شرکت های محافظه کار بین المللی ارسال کرد، شرکت هایی درباره همکاری با بازار ایران محتاط عمل می کنند و از سوی دیگر نگران سیاست های آمریکا نیز هستند.

برای موفقیت روحانی، توافق نامه های سرمایه گذاری بزرگتر و ارتباط بانکی بین المللی میان تهران و جهان باید برقرار شود. اکنون نوبت دولت های اروپایی و شرکت های خارجی شده است که با نادیده گرفتن لفاظی های واشنگتن ریاض و ابوظبی اصلاحات اقتصادی در ایران را پیش بگیرند. این کار می تواند درها را به روی اصلاحات سیاسی بیشتر در ایران باز کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • خواننده مطالب اقتصادی و برترین ها

      بنظر جذب سرمایه گذاری خارجی ۵۰میلیارد بجای۵۰میلیون صحیح است . لطفا اگر درست است اصلاح بفرمایید. ودر چاب اعداد قدری حساسیت بخرج دهید. تشکر

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج