تشکیل کابینه دوازدهم؛ زیر سایه مدیریت واحد
بهروز نعمتی در خبرآنلاین نوشت: مشکل اصلی امروز کشور، مشکلات معیشتی و اقتصادی است و طبیعی است که به این حوزه یک نگاه ویژه شود؛ از آنجایی که این روزها محور موضوعات حول تعیین کابینه دوازدهم می چرخد به نظر می رسد اگر قرار است اتفاقی رخ دهد یا پای تغییراتی در میان باشد باید وزارتخانه هایی مرتبط با اقتصاد را در بر بگیرد.
متاسفانه در این دولت وحدت رویه ای در میان ارکان اقتصادی دولت مشاهده نمی شد و هرکدام ساز جداگانه ای می زدند که این مسئله لازم است در دولت جدید اصلاح شود تا شاهد کارآمدی بیشتری باشیم.
به هر صورت لازم است افراد تاثیر گذار در کابینه حضور داشته باشند و دولت بعدی اعتدالی تر از گذشته راه را ادامه دهد افراد اجرایی و چابک پا به میدان بگذارند تا دولت بتواند با سرعت بیشتر به سوی اهدافی که برای خود مشخص کرده است حرکت کند.
نظر کاربران
دولت یازدهم که مهمترین دستاوردش تعطیلی برنامه هسته ای ورکوداقتصادی وباج دادن به عربستان واختلاس میلیاردی بود.حال بایدپایان دولت دوازدهم منتظرادامه بدبختی هاوبیکاری هاوبی بندوباری های بیشترباشیم