adexo3
۵۶۷۶
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

آمارخروج از کشور دارندگان طلای المپیاد

خروج ۱۰۰۰ نخبه المپیادی از کشور

با کمک باشگاه دانش‌پژوهان جوان آمار دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی جمع‌آوری و مشخص شد از سال ۶۵ تا کنون بیش از ۹۰۰ نفر دارنده مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی کشوری هستند.

با کمک باشگاه دانش‌پژوهان جوان آمار دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی جمع‌آوری و مشخص شد از سال ۶۵ تا کنون بیش از ۹۰۰ نفر دارنده مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی کشوری هستند.

آمار ۴۰ درصدی خروج از کشور طلاآوران المپیادهای دانش‌آموزی در حالی از سوی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و رئیس پیشین دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد که این مقام مسئول از سیر نزولی خروج نخبگان المپیادی طی سال‌های اخیر خبر می‌دهد.

سعید سهراب‌پور با یادآوری آغاز المپیادهای دانش‌آموزی از سال ۶۵ گفت: با کمک باشگاه دانش‌پژوهان جوان آمار دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی جمع‌آوری و مشخص شد از سال ۶۵ تا کنون بیش از ۹۰۰ نفر دارنده مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی کشوری هستند.

وی افزود: در صورتی که وضعیت دارندگان مدال طلا تا سال ۸۴ را حساب کنیم ملاحظه می‌کنیم که تقریبا یک سوم آنها در ایران و دو سوم خارج از کشور هستند و خیلی از آنها در حال حاضر اساتید دانشگاه‌های کشور هستند و خیلی‌ها هم استاد دانشگاه صنعتی شریف‌اند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی معمولاً پس از پایان مقطع کارشناسی تصمیم به خروج از کشور می گیرند.

سهراب‌پور درباره وضعیت دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی پس از سال ۸۴ به مهر گفت: اکثر دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی پس از سال ۸۴ در ایران بسر می‌برند و علتش هم این است که در داخل کشور دانشجو هستند.

وی درباره وضعیت دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی از سال ۶۵ تا کنون گفت: بیش از ۵۰۰ نفر از آنها در ایران هستند و خیلی از آنها دانشجوی مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری‌اند. بقیه هم در خارج کشور به سر می‌برند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان افزود: ۶۰ درصد دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی در داخل کشور و ۴۰ درصد در خارج کشور هستند. البته آن دسته از طلایی‌ها که در خارج کشور هستند نیز به تدریج برمی‌گردند. به عنوان نمونه سال گذشته یکی از طلایی‌ها به ایران بازگشت و به دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف رفت و دو ماه پیش نیز یک طلایی دیگر پس از بازگشت به ایران در دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف مشغول شد.

سهراب‌پور در ارائه نتیجه ارزیابی‌های آماری درباره آهنگ خروج از کشور نخبگان المپیادی گفت: ارزیابی وضعیت دارندگان مدال طلای المپیادهای دانش‌آموزی در سال‌های ۸۲، ۸۳ و ۸۴ نشان می‌دهد که خروج طلایی‌های المپیادها از کشور در این سه سال نسبت به سال‌های قبل از ۸۲ کمتر شده است.

منبع: تابناک

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

خروج 1000 نخبه المپیادی از کشور

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج