۵۷۳۳۳۸
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

عراق، ۱۸ زندانی ایرانی را تحویل می دهد

وزارت دادگستری عراق اعلام کرد ۱۸ زندانی ایرانی که در عراق محکوم شده بودند برای گذراندن دوره محکومیت خود تحویل ایران خواهند شد.

خبرگزاری ایلنا: السومریه‌نیوز نوشت: در دیدار امروز -شنبه- میان «ایرج مسجدی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد با «حسین الزهیری» معاون وزیر دادگستری عراق، درباره انتقال ۱۸ زندانی ایرانی که در عراق دستگیر و محکوم شده بودند، توافق شد.

«حسین الزهیری» با اعلام خبر بازگرداندن این زندانیان به ایران برای گذراندن دوره محکومیت در کشور خود، بر گسترش همکاری‌های حقوقی میان دو کشور تاکید کرد.

وی تاکید کرد این زندانیان، به زودی و از طریق مرز بصره به مقامات ایرانی تحویل داده خواهند شد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج