نرخ سود بالا جذابیت را از بازار مسکن گرفت
یک کارشناس مسکن با بیان اینکه خروج از رکود مستلزم سیاست انبساطی در بخش تقاضا -با استفاده از ابزارهای مالی هدفمند- است، گفت: نرخ سود سپرده بالا و نوسانات بازار ارز و سکه در چند سال گذشته، این جذابیت را از بازار مسکن گرفته است.
اقتصاد آنلاین: یک کارشناس مسکن با بیان اینکه خروج از رکود مستلزم سیاست انبساطی در بخش تقاضا -با استفاده از ابزارهای مالی هدفمند- است، گفت: نرخ سود سپرده بالا و نوسانات بازار ارز و سکه در چند سال گذشته، این جذابیت را از بازار مسکن گرفته است.
محمدرضا فرهادی پور با اشاره به تعداد پایین معاملات در بازار مسکن، گفت: به طور کلی تعداد معاملات کمی افزایش یافته است، البته نمی توان با استناد به این موضوع تصور کرد که دوران رکود مسکن به پایان رسیده است.
وی ادامه داد: بخشی از این افزایش معاملات مربوط به فصل تابستان است که فصل جا به جایی محسوب می شود و بخش دیگر هم مربوط به وصول شدن بخش اول وام های مسکن است که سال گذشته به زوجین داده شده است.
فرهادی پور اظهار کرد: تعداد زیاد واحد های خالی در شهر تهران از یک سو و سخت بودن شرایط اعطای وام های مسکن توسط بانک ها از سوی دیگر باعث می شود، مشکل رکود مسکن در کشور در حال حاضر امری حل نشدنی باشد.
این کارشناس مسکن افزود: با توجه به مشکلاتی که عنوان شد نه تنها تا پایان سال ۹۶ بلکه بنده گمان می کنم در سال ۹۷ نیز رکود در بازار مسکن همچنان پا برجا باشد.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه راهکار خروج از رکود از نظر شما چیست؟، تصریح کرد:خروج اقتصاد از رکود و همینطور بخش مسکن از کسادی مستلزم حل بعضی چالشهای اساسی اقتصاد ایران است.
فرهادی پور با اشاره به اینکه چالش مهم نرخ سود بانکی است، اظهار کرد: حل این چالش در گرو تصمیمات دشوار بانک مرکزی است.
این کارشناس مسکن با اشاره به اینکه اختصاص خط اعتباری به مسکن باید در دستور کار بانک مسکن قرار گیرد، تاکید کرد:بانکها از سال ١٣٩٠ تا کنون نشان داده اند که تمایلی به پرداخت تسهیلات به بخش مسکن ندارند بنابراین، تحریک تقاضای موثر یک راه جدی خروج از رکود است. از سوی دیگر، ایجاد تسهیلات نرم افزاری برای سازندگان مسکنی که در چند سال گذشته مسکن ساخته اند و خالی مانده و بدون فروش آنها نمی توانند دیون بانکی خود را بپردازند، ضروری است.
فرهادی پور تاکید کرد:واقعیت این است که بازار مسکن در سالهای قبل یکی از بازارهای سرمایه گذاری نسبتا جذاب بود. اما نرخ سود سپرده بالا و جذابیت بازار ارز و سکه در چند سال گذشته، این جذابیت را از بازار مسکن گرفته است.
وی ادامه داد: خروج از رکود مستلزم سیاست انبساطی در بخش تقاضا-با استفاده از ابزارهای مالی هدفمند- است که پایین بودن قیمت نفت اجازه این کار را به سیاستگذاران ایران نمی دهد که اعتبارات این بخش را افزایش دهند.
این کارشناس مسکن خاطرنشان کرد:طرف عرضه هم که گرفتار مازاد عرضه است و به این راحتی ها وضعیتش تغییر نخواهد کرد.
تبلیغات متنی
-
در نزدیکی محل اقامت ترامپ تیراندازی شد
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
صداوسیما محاصره دریایی امارات را اعلام کرد
-
هیات داوران کن ۲۰۲۶ معرفی شدند
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
ادعای تازه و خبرساز امارات درباره حمله ایران
-
خارجی استقلال در راه بازگشت به تهران
-
صداوسیما: آمریکا مقصر اتفاق امروز در امارات بود
-
زمان واریز کالابرگ اعلام شد
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
روسیه با اوکراین اعلام آتشبس کرد
-
ادموند بزیک در پرسپولیس پست گرفت
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
تصویری از چند موشک در آسمان سواحل جنوبی ایران
-
در نزدیکی محل اقامت ترامپ تیراندازی شد
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
آمادهباش در اسرائیل و بحرین برای حمله احتمالی
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
اطلاعیه سنتکام درباره عملیات نظامی در تنگه هرمز
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
اماراتیها از آمریکا و اسرائیل کمک خواستند
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
امارات مدعی حمله ایران به بندر فجیره شد
-
فعال شدن پدافند هوایی امارات در پی تهدید موشکی
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
خدارو شکر که بازار مسکن از رونق افتاد . وگرنه شما املاکی ها و ساختمان سازها چنان قیمت مسکن بالا میبردید که سر از آسمان در میوورد . چند سال پیش که رونق خوبی داشت یادتونه که قیمتهارو چنان یه شبه بالا میبردید که سودهای کلان گیرتون اومد ؟ حالا هم حقتونه . به اندازه کافی ثروت اندوزی کردید .
در عوض قیمت مسکن و اجاره نجومی شد!!! مسببین باید جوابگو باشن!
خواهشا نظرات مخالف خودتون را هم تو سایت بذارید
اشتباه به عرضتون رسوندن و همین اشتباهات محاسباتی بلای جان بازار مسکنتون شده.وقتی قیمت مسکن را تا آسمان بالا بردین انتظار دیگه ای داشتین؟فکر کردین متقاضیان مسکن با کدوم پول باید واحدهای رو دست موندۀ شما رو بخرن ؟اکثر سپرده های بانکی مبالغی زیر صد میلیون تومان است .با این پول کجای تهران یا حتی شهرستان میشه خونه خرید؟ اگه فکر کردین تمام سپرده گذارای بانکی صدها میلون یا ملیلیاردها سرمایه دارن سخت در اشتباهید.بهتره واقع بین باشین و خوب چشماتونو باز کنین .کسی که با این سودهای پایین در مقایسه با این گرونی وحشتناک و نرخ تورم میاد پول تو بانک میگذاره یا اونقدر سرمایه اش ناجیزه که کار دیگه ای نمیتونه باهاش بکنه، که اکثریت سپرده گذارا هم از این گروهن ، یا اونقدر پول روی هم انباشته و اونقدر داره که نمیدونه با این مازادش چیکار کنه(البته این گروه شاید به ده درصد هم نرسن ) پس خودتو گول نزن.