نرخ سود بالا جذابیت را از بازار مسکن گرفت
یک کارشناس مسکن با بیان اینکه خروج از رکود مستلزم سیاست انبساطی در بخش تقاضا -با استفاده از ابزارهای مالی هدفمند- است، گفت: نرخ سود سپرده بالا و نوسانات بازار ارز و سکه در چند سال گذشته، این جذابیت را از بازار مسکن گرفته است.
اقتصاد آنلاین: یک کارشناس مسکن با بیان اینکه خروج از رکود مستلزم سیاست انبساطی در بخش تقاضا -با استفاده از ابزارهای مالی هدفمند- است، گفت: نرخ سود سپرده بالا و نوسانات بازار ارز و سکه در چند سال گذشته، این جذابیت را از بازار مسکن گرفته است.
محمدرضا فرهادی پور با اشاره به تعداد پایین معاملات در بازار مسکن، گفت: به طور کلی تعداد معاملات کمی افزایش یافته است، البته نمی توان با استناد به این موضوع تصور کرد که دوران رکود مسکن به پایان رسیده است.
وی ادامه داد: بخشی از این افزایش معاملات مربوط به فصل تابستان است که فصل جا به جایی محسوب می شود و بخش دیگر هم مربوط به وصول شدن بخش اول وام های مسکن است که سال گذشته به زوجین داده شده است.
فرهادی پور اظهار کرد: تعداد زیاد واحد های خالی در شهر تهران از یک سو و سخت بودن شرایط اعطای وام های مسکن توسط بانک ها از سوی دیگر باعث می شود، مشکل رکود مسکن در کشور در حال حاضر امری حل نشدنی باشد.
این کارشناس مسکن افزود: با توجه به مشکلاتی که عنوان شد نه تنها تا پایان سال ۹۶ بلکه بنده گمان می کنم در سال ۹۷ نیز رکود در بازار مسکن همچنان پا برجا باشد.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه راهکار خروج از رکود از نظر شما چیست؟، تصریح کرد:خروج اقتصاد از رکود و همینطور بخش مسکن از کسادی مستلزم حل بعضی چالشهای اساسی اقتصاد ایران است.
فرهادی پور با اشاره به اینکه چالش مهم نرخ سود بانکی است، اظهار کرد: حل این چالش در گرو تصمیمات دشوار بانک مرکزی است.
این کارشناس مسکن با اشاره به اینکه اختصاص خط اعتباری به مسکن باید در دستور کار بانک مسکن قرار گیرد، تاکید کرد:بانکها از سال ١٣٩٠ تا کنون نشان داده اند که تمایلی به پرداخت تسهیلات به بخش مسکن ندارند بنابراین، تحریک تقاضای موثر یک راه جدی خروج از رکود است. از سوی دیگر، ایجاد تسهیلات نرم افزاری برای سازندگان مسکنی که در چند سال گذشته مسکن ساخته اند و خالی مانده و بدون فروش آنها نمی توانند دیون بانکی خود را بپردازند، ضروری است.
فرهادی پور تاکید کرد:واقعیت این است که بازار مسکن در سالهای قبل یکی از بازارهای سرمایه گذاری نسبتا جذاب بود. اما نرخ سود سپرده بالا و جذابیت بازار ارز و سکه در چند سال گذشته، این جذابیت را از بازار مسکن گرفته است.
وی ادامه داد: خروج از رکود مستلزم سیاست انبساطی در بخش تقاضا-با استفاده از ابزارهای مالی هدفمند- است که پایین بودن قیمت نفت اجازه این کار را به سیاستگذاران ایران نمی دهد که اعتبارات این بخش را افزایش دهند.
این کارشناس مسکن خاطرنشان کرد:طرف عرضه هم که گرفتار مازاد عرضه است و به این راحتی ها وضعیتش تغییر نخواهد کرد.
تبلیغات متنی
-
مشاور رهبر انقلاب با لباس نظامی مقابل دوربین حاضر شد
-
جای خالی امیرجدیدی و رضا کیانیان در جشنواره فجر خبرساز شد
-
استقلال در آستانه تمدید قرارداد با یک ستاره
-
نعمت آزرم در پاریس درگذشت
-
پیغام مهمی که شمخانی ساعاتی پیش مخابره کرد
-
قرارداد مدافع استقلال هم بند فسخ دارد
-
نخستین ردپای آنفلوانزا در تاریخ بشر
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
فشار برای برکناری پیمان جبلی بالا گرفت
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
حضور مجدد الناز ملک در جشنواره پس از حواشی روز گذشته!
-
مشاور رهبر انقلاب با لباس نظامی مقابل دوربین حاضر شد
-
جای خالی امیرجدیدی و رضا کیانیان در جشنواره فجر خبرساز شد
-
پیغام مهمی که شمخانی ساعاتی پیش مخابره کرد
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
-
ادعای رادیو اسرائیل، زمان حمله آمریکا را لو داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
خدارو شکر که بازار مسکن از رونق افتاد . وگرنه شما املاکی ها و ساختمان سازها چنان قیمت مسکن بالا میبردید که سر از آسمان در میوورد . چند سال پیش که رونق خوبی داشت یادتونه که قیمتهارو چنان یه شبه بالا میبردید که سودهای کلان گیرتون اومد ؟ حالا هم حقتونه . به اندازه کافی ثروت اندوزی کردید .
در عوض قیمت مسکن و اجاره نجومی شد!!! مسببین باید جوابگو باشن!
خواهشا نظرات مخالف خودتون را هم تو سایت بذارید
اشتباه به عرضتون رسوندن و همین اشتباهات محاسباتی بلای جان بازار مسکنتون شده.وقتی قیمت مسکن را تا آسمان بالا بردین انتظار دیگه ای داشتین؟فکر کردین متقاضیان مسکن با کدوم پول باید واحدهای رو دست موندۀ شما رو بخرن ؟اکثر سپرده های بانکی مبالغی زیر صد میلیون تومان است .با این پول کجای تهران یا حتی شهرستان میشه خونه خرید؟ اگه فکر کردین تمام سپرده گذارای بانکی صدها میلون یا ملیلیاردها سرمایه دارن سخت در اشتباهید.بهتره واقع بین باشین و خوب چشماتونو باز کنین .کسی که با این سودهای پایین در مقایسه با این گرونی وحشتناک و نرخ تورم میاد پول تو بانک میگذاره یا اونقدر سرمایه اش ناجیزه که کار دیگه ای نمیتونه باهاش بکنه، که اکثریت سپرده گذارا هم از این گروهن ، یا اونقدر پول روی هم انباشته و اونقدر داره که نمیدونه با این مازادش چیکار کنه(البته این گروه شاید به ده درصد هم نرسن ) پس خودتو گول نزن.