گلایه از بی توجهی به زنان در کابینه و مجلس
نمایندگان اهل سنت در نطق خود نسبت به دعوت نشدن مولوی عبدالحمید در مراسم تحلیف گلایه کردند. همچنین نماینده زن مجلس از بیتوجهی به زنان در کابینه و هیئت رئیسه مجلس انتقاد کرد و گفت: یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا!؟
خبرآنلاین: نمایندگان اهل سنت در نطق خود نسبت به دعوت نشدن مولوی عبدالحمید در مراسم تحلیف گلایه کردند. همچنین نماینده زن مجلس از بیتوجهی به زنان در کابینه و هیئت رئیسه مجلس انتقاد کرد و گفت: یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا!؟
توجه به اهل سنت، موضوع مشتركي بود كه در نطق دو تن از نمايندگان كرد مجلس در جلسه امروز جاي گرفت. محسن بيگلري نماينده مردم سقز و بانه، در اين رابطه گفت: متاسفانه ما کردها در دولت پيش رو، سهمي نداريم. در مراسم تحليف نيز نه از سوي دولت و نه از سوي مجلس، از جمعيت چند ميليوني اهل سنت يک نفر هم دعوت نشده بود.
او تأكيد كرد: انتظار داريم آقاي روحاني در انتخاب معاون وزرا به وعده خود عمل کند و از شيعه و سني در کابينه استفاده کند و زنان را هم در دولت به کار گيرد.
منصور مرادي ديگر نماينده كرد مجلس نيز به انتقاد از حضور كمرنگ اهل سنت در دولت زبان گشود و خطاب به روحاني گفت: در مراسم تحليف از يك نفر از بزرگان اهل سنت دعوت نشد! شما بارها گفته ايد ما شهروند درجه دو نداريم، آيا واقعا چنين است؟ شما در هفته وحدت سال قبل گفتيد كه شيعه و سني فرق ندارند، با اين وجود دليل استفاده نكردن از اهل سنت در كابينه و تصميمات كشوري چيست؟
او تصريح كرد: جناب روحاني شما در ايام سخنراني قول داديد از كردها و اهل تسنن در دولتتان استفاده ميكنيد، اما استفاده از اهل تسنن در حد مسئول دفتر است؟! با توجه به آراء سي درصدي شما كه مربوط به اهل تسنن است، چند درصد از كابينه شما را اهل تسنن تشكيل مي دهند؟
گله نماينده زن مجلس از بيتوجهي به زنان در سمتهاي مديريتي
معصومه آقاپور نماينده شبستر در مجلس هم بخشهايي از نطق خود را به حاشيههاي مراسم تحليف و بيتوجهي به زنان در سمتهاي مديريتي، اختصاص داد و گفت: سلام و درود بر وكيلان ملت كه با اتحاد مراسم تحليف را به رخ جهانيان كشيدند. به هوش باشيم كه مسائل حاشيه اي به اين اتحاد خللي وارد نكند.
اين نماينده زن مجلس، در رابطه با فقدان زنان در كابينه و هيئت رئيسه مجلس، ادامه داد: خير و بركت فعاليت زنان در كشور كم است؟ آيا زنان ايران شايسته اين همه كم لطفي از طرف آقاي روحاني در كابينه و نمايندگان هيئت رئيسه در انتخابات مجلس هستند؟ حال زنان سرزمين من در خصوص سقف شيشه اي اندوهناك است. از آقاي روحاني مي خواهيم به تعهداتشان در مورد حضور زنان در کابينه عمل كنند، يا علي گفتن كجا و با علي بودن كجا؟! وكلاي ملت، با زنان ايران در سطوح مديريت همراه باشيد.
آقاپور، افزود: الغرض دولت را حمايت مي كنيم، با روحاني احساس قرابت مي كنيم، اما درخواست حاجت مي كنيم و كاستي ها را شكايت مي كنيم!
او در پايان نطق خود گفت «ياشاسين ايران و آذربايجان و همچنين ياساشين دكتر پزشكيان افتخار ايران». اين بخش از سخنان وي موجب تشكر همراه با لبخند پزشكيان شد.
نطق حمايتي از خبرنگاران
سيد ناصر موسوي لارگاني نماينده فلاورجان هم نطق خود را با حمايت از خبرنگاران شروع كرد و ضمن تبريك روز خبرنگار گفت: نا امني شغلي مهم ترين مشكل خبرنگاران است و بايد از سوي وزارت ارشاد مورد توجه قرار گيرد. برگزاري مراسم تحليف به صورت باشكوه و با حضور مقامات كشورهاي مختلف، نشان از جايگاه والاي ايران دارد، در شرايطي كه دولت كم خرد آمريكا دست از اقدامات خصمانه برنداشته است، اين حضور باشكوه در مراسم تحليف حاوي نكات ارزشمندي است.
تبلیغات متنی
-
افشاگری از قتل وحشتناک دختر ایرانی در آلمان
-
یک آتشسوزی در بندرعباس رخ داد
-
برگه امتحانی دانشگاه زنجان خبرساز شد!
-
دیوارنگاره جدید میدان فلسطین سوژه العربیه شد!
-
مهاجم استقلال، ساپینتو را از نفس انداخت
-
یارانه این افراد شارژ شد
-
تیمملی فوتسال ایران صدرنشین شد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
آتشسوزی یک واحد مسکونی در بندرعباس
-
گرانترین شهر ترکیه برای خرید خانه مشخص شد
-
واکنش سردار وحیدی به حضور ناوهای آمریکا در منطقه
-
موضع ترامپ درباره اخراج مهاجران مشخص شد
-
هواشناسی استان تهران اطلاعیه صادر کرد
-
عرفان سلطانی آزاد شد
-
پیروزی صدرجدولی تراکتور مقابل سپاهان
-
یک آتشسوزی در بندرعباس رخ داد
-
عرفان سلطانی آزاد شد
-
دولت فهرست جانباختگان وقایع دیماه را منتشر کرد
-
نرخ تورم دی ماه اعلام شد
-
عربستان ۷ سامانه پدافندی تاد از آمریکا خریداری کرد
-
اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد
-
پیام ویژه معین درباره لغو کنسرت تورنتو
-
قیمت طلا و نرخ دلار کاهشی شد
-
مثال جالب رهبر انقلاب از ماجرای ایران و آمریکا
-
مورد عجیبی که در پیامرسان «بله» رویت شد!
-
عمان برای حادثه بندرعباس پیام داد
-
نماد ایرانخودرو در بورس تعلیق شد
-
تسنیم: «انفجار نیروگاه نکا» کذب است
-
اولین پیام دریادار تنگسیری بعد از شایعات اخیر
-
گریههای یک پدر در سردخانه برای شناسایی پیکر فرزندش
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
ترامپ امشب از یک تصمیم جدید درباره ایران خبر داد
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
وضعیت تعطیلی مدارس تهران، شنبه ۱۱ بهمن
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر