adexo3
۵۷۹۴۳۷
۳ نظر
۵۰۱۱
۳ نظر
۵۰۱۱
پ

سالانه چند نفر در جاده های ایران فوت می کنند؟

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیشترین سال های عمر بربادرفته در کشور را مربوط به حوادث جاده ای دانست و گفت : سالانه حدود ۱۲ هزار نفر به دلیل سوانح جاده ای جان خود را از دست می دهند.

خبرگزاری ایرنا: معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیشترین سال های عمر بربادرفته در کشور را مربوط به حوادث جاده ای دانست و گفت : سالانه حدود ۱۲ هزار نفر به دلیل سوانح جاده ای جان خود را از دست می دهند.

دکتر رضا ملک زاده روز چهارشنبه در سمینار جامع کشوری مدیریت مصدومین ترومایی اظهار کرد: شمار مرگ و میر ناشی ازحوادث ۱۶ سال گذشته از ۷۶ هزار نفر به ۲۶ هزار نفر کاهش یافته است اما هنوز در خصوص حوادث جاده ای وضعیت مطلوبی نداریم .
وی توضیح داد : تعداد مرگ و میر زودرس در ایران از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۹۲ از ۳۰۰ هزار نفر به ۱۴۵ هزار نفر کاهش یافته است؛ در بیماری های عفونی از ۹۳ هزار نفر به ۲۱ هزار نفر و در بیماری های مزمن غیرواگیر از ۱۲۸ هزار به ۹۸ هزار کاهش داشته است.
ملک زاده افزود : به رغم اینکه شمار مرگ و میرناشی از حوادث جاده ای ۶۷ درصد کاهش داشته اما به عنوان مثال فقط در تعطیلات نوروزی حدود ۱۰۰۰ نفر به ویژه جوانان در اثر این حوادث جان خود را از دست می دهند و خبرهای مربوطه به یکی از اخبار عادی در کشور تبدیل شده است.
معاون تحقیقات وزیر بهداشت گفت : از نظر توزیع سنی، بیشتر حادثه دیدگان حوادث جاده ای جوانان و اقشار کم توان مالی هستند اما تعداد قابل توجهی از فارغ التحصیلان دانشگاه ها حتی دانشگاه های علوم پزشکی و پزشکان سالانه در اینگونه حوادث جان خود را از دست می دهند که این نشان دهنده نبود تفاوت قابل توجه بین سطح تحصیلات در این زمینه است.
ملک زاده ادامه داد: طبق تحقیق صورت گرفته در این خصوص، اولین علت مرگ و میر پزشکان تصادفات جاده ای و دومین علت سرطان ها هستند.
وی به مقایسه ای بین آمار مرگ و میر در جبهه ها و آمار مرگ و میر جاده ای در زمان جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت : آمار شهدا ۱۹۰ هزار و مصدومین ۶۷۲ هزار نفر بود اما شمار مصدومین ۲۰۲ هزار نفر بودند.
وی اظهار کرد : همچنین طبق مطالعه ای که در خاورمیانه انجام شده ، میزان مرگ و میر ناشی از سوانح جاده ای در ایران پس از افغانستان ، بالاتر از سایر کشورها حتی کشورهای عربی است.
ملک زاده گفت : به طور کلی یک و نیم میلیون نفر سالانه در جهان جان خود را در اثر تصادفات جاده ای از دست می دهند و ۵۰ میلیون نفر مجروح می شوند که ۹۰ درصد این آمار مربوط به کشورهای درحال توسعه است.
ملک زاده با بیان اینکه عامل بیشتر اینگونه حوادث، انسانی است، افزود : مصرف مواد مخدر و روان گردان و داروها و نبستن کمربند ایمنی ازجمله عوامل ایجادکننده حوادث جاده ای است با این حال نبود جاده ها و خودروهای ایمن نیز از دیگر عوامل بروز اینگونه حوادث به شمار می رود.
وی با تاکید بر ضرورت اتخاذ سیاست های لازم برای پیشگیری از بروز مرگ و میرهای زودرس در کشور ، گفت: آمار بالای مرگ زودرس در بین جوانان ، این ضرورت را بیش از پیش نمایان می کند.
وی همچنین به انجام تحقیقات در خصوص کاهش ناتوانی ها، خونریزی ها، شوک ها و تروماهای ناشی از تصادفات تاکید کرد و افزود: لازم فلوشیپی در زمینه تروما برای جراحان طراحی و اجرا شود.

سمینار جامع کشوری مدیریت مصدومین ترومایی با حضور جمعی از مسئولان و متخصصان از امروز چهارشنبه تا بیستم مردادماه در مرکز همایش های رازی در حال برگزاری است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

       

      (معاون تحقیقات وزیر بهداشت گفت : از نظر توزیع سنی، بیشتر حادثه دیدگان حوادث جاده ای جوانان و اقشار کم توان مالی هستند) اقای وزیر منظورش از اقشار کم در امد همون پراید سواران عزیزمون هستند،،چرا نمیگی مقصر خودروهای داخلی اشغال هستن ک مردم بیچاره از سر ناچاری مجبورن سوار بشن و اگرنه هیچکی از جونش سیر نشده

    • بدون نام

      همچنین طبق مطالعه ای که در خاورمیانه انجام شده ، میزان مرگ و میر ناشی از سوانح جاده ای در ایران پس از افغانستان ، بالاتر از سایر کشورها حتی کشورهای عربی است..خخخخخ یعنی ما از افغانستان ک هیچی نداره هم بدتریم؟؟ ولی خدا رو شکر امنیت داریم و موشک داریم بقیش بیخی

    • بدون نام

      سازندگان پراید خودشون تو جاده پراید سوار میشند؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج