۵۹۱۶۰۹
۲ نظر
۵۰۰۲
۲ نظر
۵۰۰۲
پ

حجم صادرات ایران به ۵۰ میلیارد دلار می‌ رسد

نایب رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق ایران گفت: اگر بخش صادرات به طور متمرکز به معاونت اقتصادی واگذار شود، شرایطی پیش خواهد آمد تا صادرکنندگان با توان بیشتری در این حوزه فعالیت کنند.

خبرگزاری ایسنا: نایب رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق ایران گفت: اگر بخش صادرات به طور متمرکز به معاونت اقتصادی واگذار شود، شرایطی پیش خواهد آمد تا صادرکنندگان با توان بیشتری در این حوزه فعالیت کنند.

حمیدرضا صالحی اظهار کرد: با توجه به آمارهای اخیر واردات و صادرات پیش بینی می‌کنیم که تا پایان سال بتوانیم به رقم ۵۰ میلیارد دلار صادرات دست پیدا کنیم. البته با توجه به برجام و اتفاقاتی که در عرصه روابط بین الملل اتفاق افتاده، انتظار بیشتری می‌توان داشت، اما هنوز مشکلات بانکی به طور کامل برطرف نشده است.

وی همچنین عنوان کرد: اکنون برخی از بانک‌ها با کشورهای اروپایی ال سی باز می‌کنند، اما باید توجه داشت که تمام هدف ما بازار اروپا نیست و اکنون کشورهایی مانند پاکستان با ما رابطه کارگزاری ندارند. این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که پاکستان جزو کشورهای هدف ما محسوب می‌شود و بازار آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

صالحی با بیان این‌که لازم است بانک مرکزی در رفع مشکلات بانکی گام برداشته و این مشکل را برطرف کند، اظهار کرد: اگر این موانع برطرف شود پیش بینی ما آن است که با رشد هفت درصدی پیش بینی شده بتوان در حوزه صادرات فعالیت کرد.

نایب رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران همچنین به معاونت جدید اقتصادی که در دولت ایجاد شده اشاره کرد و گفت: می‌توان این بخش را یکی از ظرفیت‌هایی دانست که باید مورد استفاده قرار گیرد. براین اساس اگر بخشی مانند صادرات به معاونت اقتصادی منتقل شود، با تمرکزی که بر روی این حوزه صورت می‌گیرد می‌توان شرایط بهتری را متصور شد، چرا که در حال حاضر برای این حوزه‌ها متولیان متعددی وجود دارد و صادرکنندگان با بخش‌های مختلف در تماس هستند.

وی ادامه داد: نکته دیگری که باید در توسعه صادرات مورد توجه قرار گیرد بحث زیرساخت‌های صادراتی از جمله نرخ ارز است که اگر این نرخ به سمت واقعی شدن پیش رود قطعا در اقتصاد کشور و بخش صادرات شرایط بهتری را شاهد خواهیم بود. اکنون نیز طبق صحبت‌هایی که معاونت صنعت، معدن و تجارت در دولت دوازدهم مطرح کرده به نظر می‌رسد تلاش‌ها در راستای واقعی شدن نرخ ارز است.

صالحی در ادامه صحبت‌های خود، اظهار کرد: نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد بحث قیمت تمام شده تولید است که این موضوع از اهمیت بسیار برخوردار بوده و به نوعی به زیرساخت‌های اقتصاد کلان یعنی نرخ ارز و بهره بانکی تسهیلات مربوط می‌شود. در این حوزه نیز اگر نرخ تسهیلات بانکی کاهش پیدا کند مطمئنا تولیدات کشور شرایط بهتری در رقابت با سایر کشورها داشته و می‌توان در کنار تولید شاهد رشد صادرات نیز باشیم.

نایب رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران در پایان اظهار کرد: روابط خوب و تنش‌زدایی با کشورهای هدف نیز در توسعه صادرات از اهمیتی بالا برخوردار است، اما گاه شاهدیم که در برخی کشورها مانند پاکستان حتی صدور ویزا سخت‌تر از قبل شده است که امیدواریم با توجه به فعالیت‌های دولت جدید شاهد رفت و آمد بیشتر فعالین اقتصادی به بازارهای هدف بوده و در این عرصه بازارهای بزرگ‌تری را داشته و به اقتصادی درون‌زا و برون گرا دست پیدا کنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اگر به عضویت سازمان تجارت آزاد جهانی بپیوندیم،و با کل دنیا ارتباط داشته باشیم صادرات ایران به چند میلیارد دلار می رسد؟

    • بدون نام

      تمامش هم نفته...ایران هیچ وسیله ای نمیتونه تولید کنه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج