۶۱۰۷۰۰
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

ناسا یکبار دیگر انسان را به ماه می‌فرستد

معاون رییس جمهور آمریکا روز گذشته اعلام کرد پروژه سفر به ماه ناسا با قوتی بیشتر از سر گرفته می‌شود. سفر انسان به ماه یکی از خواسته‌های اصلی دونالد ترامپ است.

وب سایت گجت نیوز - دانیال حجاری: معاون رییس جمهور آمریکا روز گذشته اعلام کرد پروژه سفر به ماه ناسا با قوتی بیشتر از سر گرفته می‌شود. سفر انسان به ماه یکی از خواسته‌های اصلی دونالد ترامپ است.
ناسا یکبار دیگر انسان را به ماه می‌فرستد

بر اساس گفته‌های مایک پنس (Mike Pence) معاون رییس جمهور ایالات متحده آمریکا، طبق خواسته‌ دونالد ترامپ قرار است ناسا برای بردن انسان به ماه حمایت شود. همچنین قرار است حضور انسان در تنها قمر طبیعی آن، شکل دائمی به خود بگیرد.

این تصمیم را باید بازگشتی به چشم‌انداز مورد نظر جرج واکر بوش دانست که به خاطر تغییر مسیر فعالیت‌های ناسا در راستای افکار اوباما به تعویق افتاده بود. اوباما ناسا را به کار کردن بر روی پروژه‌های سفر انسان به مریخ سوق می‌داد. حال به گفته مایک پنس، دولت آمریکا، فضانوردان ناسا را به ماه بازمی‌گرداند. هدف اصلی آن‌ها این مرتبه فراهم کردن شرایط برای استقرار در ماه است. به عقیده پنس، این بهانه‌ای خواهد شد تا در آینده نزدیک، انسان به مریخ و دیگر نقاط فضا سفر کند.

ناسا یکبار دیگر انسان را به ماه می‌فرستد

پنس چند ماه پیش و در جریان سخنرانی خود در مرکز فضایی Kennedy در فلوریدای آمریکا، پیشنهاد بازگشت به پروژه سفر انسان به ماه را مطرح کرد. در ادامه تعداد زیادی از اعضای سازمان فضایی و همچنین تیم انتقال ناسا ترامپ به این پیشنهاد رای مثبت داده و شدیدا از آن دفاع کردند. از آن زمان تاکنون، انتظار می‌رفت صحبت‌های جدی‌تری درباره پروژه سفر به ماه شنیده شود.

این پروژه را باید یک تغییر اساسی در رویکرد سازمان فضایی ناسا دانست، چرا که از سال ۲۰۱۰، فعالیت‌های آن بر روی ارسال انسان به سیاره مریخ متمرکز شده است، بدون اینکه برنامه‌ای برای سفر انسان به ماه در چشم‌اندازهای سازمان دیده شود. در حال حاضر مشخص نیست این تغییر بزرگ در رویکرد فعالیت‌ها، چگونه‌ برنامه‌های بلند مدت ناسا را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

ناسا یکبار دیگر انسان را به ماه می‌فرستد

طی دهه اخیر، ناسا مشغول توسعه و ساخت یک راکت و سفینه فضایی جدید بوده است تا فضانوردان خود را به مریخ ببرد. پروژه سفر انسان به ماه کنونی شامل استفاده از این وسایل برای ساخت یک ایستگاه فضایی در مجاورت ماه با نام Deep Space Gateway است.

فضانوردان در اینجا آموزش دیده و خود را برای سفر به مریخ آماده می‌کنند. اما این احتمال وجود دارد تا از این وسایل به منظور سفر به خود سطح ماه استفاده شود. راکت SLS و کپسول باری Orion طی برنامه Constellation و به دستور جرج واکر بوش به منظور فرستادن فضانوردان به ماه ساخته شده بودند، اما این برنامه بعدها به دستور اوباما متوقف شد.

پیش‌بینی می‌شود ناسا برای از سر گرفتن پروژه سفر انسان به ماه ، مشارکت خود با شرکت‌های تجاری را آغاز کند. یکی از بخش‌های اصلی جلسه شورای سازمان فضایی، گفتگو پیرامون نحوه همکاری این سازمان با شرکت‌های فضایی خصوصی به منظور پیش بردن برنامه سفر انسان به ماه بود.

ناسا یکبار دیگر انسان را به ماه می‌فرستد

به گفته مایک پنس، اکنون شرکت‌های آمریکایی به پیشرفت‌های بسیار بزرگی در زمینه هوافضا دست پیدا کرده‌ و در حال توسعه راکت‌ها، فضاپیماها و ماهواره‌های جدید هستند. این فعالیت‌ها سبب می‌شود حضور انسان در فضا، سریعتر از هر زمان دیگری باشد.

با بهبود رابطه میان دولت فدرال و صنایع مشغول در حوزه هوافضا، انتظار می‌رود ایالات متحده آمریکا پرچمداری این علم را به دست بگیرد. به عقیده پنس، شرکت‌های تجاری باید حضور دائمی در مدارهای پایینی زمین داشته باشند تا به این ترتیب، تمرکز ناسا بر روی ماموریت‌های دورتر قرار بگیرد.

جزییات پروژه سفر انسان به ماه همچنان در هاله‌ای از ابهام!

طی مدت زمان اخیر، بیشتر جلسات شورای سازمان فضایی به گفتگو پیرامون پروژه‌های بزرگ سپری شده است، در حالی که در هیچ کدام، استراتژی مشخصی برای به واقعیت تبدیل کردن این ایده‌ها عنوان نشده است. در این جلسات نمایندگانی از رهبران صنعت هوافضا همچون اسپیس ایکس، بلو اوریجین، بویینگ و لاکهید مارتین به سخنرانی پرداخته‌اند.

ناسا یکبار دیگر انسان را به ماه می‌فرستد

نمایندگان این کمپانی‌ها بیشتر درباره روش کمک سازمان خود به ناسا به منظور دست پیدا کردن به اهدافش سخرانی کردند. این کمک‌ها می‌تواند شامل در اختیار قرار دادن راکت‌ها و سرویس‌های مختلف و یا ساخت فضاپیماهای جدید باشد. اسپیس ایکس به راکت فالکون ۹ خود که توانایی خارق‌العاده‌ای در سفر به فضا و بازگشت موفق به سطح کره زمین دارد، اشاره کرد. از طرفی دیگر، نماینده بویینگ تاریخچه این شرکت را یادآور شد و ساخت سفینه فضایی شاتل و ایستگاه فضایی بین‌المللی در همکاری با این شرکت را به زبان آورد.

مایک پنس مدعی شد ایالات متحده آمریکا، تحت مدیریت دونالد ترامپ بار دیگر رهبری صنعت هوافضا را به دست خواهد گرفت. به عقیده وی، فضانوردان آمریکایی طی ۴۵ سال اخیر سفری به اعماق فضا و نقاط دور دست نداشته‌اند.

ناسا یکبار دیگر انسان را به ماه می‌فرستد

از طرفی دیگر، ناسا در حال حاضر برای بردن فضانوردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی و بازگردان آن‌ها به زمین، به فضاپیماهای روسیه متکی است. پنس عقیده دارد آمریکا، قدرت خود در فضا را از دست داده است. حال فعالیت مجدد بر روی پروژه سفر به ماه آغازی برای پایان دادن به این ضعف‌ها خواهد بود.

این‌ها برنامه‌های بلند مدتی هستند که مایک پنس و شورای سازمان فضایی به آن‌ها اشاره کرده‌اند و برای اطلاع از جزییات برنامه دولت ترامپ به منظور بازپس گرفتن رهبری صنعت هوافضا، باید زمان بیشتری منتظر بمانیم. طی نشست این شورا، سیاست‌های جدیدی وضع نشد و در نهایت کنگره آمریکا، نحوه خرج شدن بودجه ناسا را مشخص خواهد کرد. انتظار داریم تا اواخر سال جاری و یا اوایل سال ۲۰۱۸، تغییراتی را در بودجه تخصیص یافته برای ناسا مشاهده کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج