جاباما
۶۱۴۸۵۳
۲ نظر
۵۰۶۳
۲ نظر
۵۰۶۳
پ

قارچ‌هایی که مغز را دوباره تنظیم می‌کنند

به گفته دانشمندان، ماده توهم‌زای موجود در قارچ جادویی (مجیک ماشروم) قابلیت "دوباره تنظیم کردن" مغز افراد مبتلا به افسردگی غیرقابل درمان را دارد.

خبرآنلاین: به گفته دانشمندان، ماده توهم‌زای موجود در قارچ جادویی (مجیک ماشروم) قابلیت "دوباره تنظیم کردن" مغز افراد مبتلا به افسردگی غیرقابل درمان را دارد.
قارچ‌هایی که مغز را دوباره تنظیم می‌کنند

به نقل از بی‌بی‌سی،این کشف امید نسبت به درمان افسردگی را افزایش داده است. در تحقیقات محدودی که توسط تیمی از محققان امپریال کالج لندن صورت گرفته به ۱۹بیمار مبتلا به افسردگی دوزی از ماده روانگردان سیلوسایبین داده شد. در حدود نیمی از این بیماران پیشرفتی فوری و همچنین تغییراتی در فعالیت مغزی‌شان گزارش شد که این حالت تا حدود پنج هفته ادامه داشت.

البته این تیم تحقیقاتی تاکید کرده که افراد نباید به خوددرمانی روی آورند.

به گفته اعضای این تیم، تا قبل از آن که سیلوسایبین به عنوان درمانی برای افسردگی پذیرفته شود، ضروری است تا تحقیقاتی گسترده‌تر در این مورد انجام شود.

پیش از این هم تحقیقات کوچکی در این مورد صورت گرفت که نشان داد سیلوسایبین می‌تواند بر روی مغز اثر بگذارد و به مبتلایان به افسردگی این فرصت را بدهد تا از چرخه علائم مربوط به این بیماری خلاص شوند.

اما تاثیر دقیقی که احتمالا این ماده می‌تواند بر فعالیت مغز داشته باشد، نامشخص بود.

تیم تحقیقاتی امپریال کالج لندن مغز مبتلایان به افسردگی را قبل از درمان با سیلوسایبین و یک روز بعد از آن که بیماران مجددا "هوشیاری" خود را به دست آوردند، از طریق ام آر آی، اسکن کردند.

به گفته دکتر رابین کارهارت‌هریس، سرپرست تیم تحقیقاتی در امپریال کالج، مغز افراد دچار افسردگی "از صحبت کردن و پاسخ دادن خودداری می‌کند" و این ماده آن را "دوباره تنظیم می‌کند".

دکتر کارهارت‌هریس به بی بی سی گفت: "بیماران از چنین قیاس‌هایی استفاده کردند. من دوباره تنظیم شدم، دوباره متولد شدم، دوباره به راه افتادم. و یکی از بیماران گفت که مغزش تخریب شده بود و حالا تمیز شده."

به هرحال این تحقیق بر روی گروه کوچکی صورت گرفته و گروهی از افراد سالم را که بتوان اسکن مغز آنها را با افراد بیمار مقایسه کرد، شامل نمی‌شد.

اما شکی نیست که نزدیک شدن به درمان این قبیل بیماران بر ضرورت انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه حکایت دارد.

پروفسور میتول متها، از انستیتو روانپزشکی کینگز کالج لندن معتقد است: "مسئله قابل تامل درباره این یافته‌ها آن است که پس از دریافت یک دوز سیلوسایبین، تغییرات مغزی در شبکه‌هایی اتفاق افتاده که ما می‌دانیم با افسردگی مرتبط است."
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • محمد

      واقعا شاید بد نباشه .ما به هر چیزی میگیم مخدر بدون اینکه بدونیم چی هست.شاید همین نجات دهنده کل بیمار باشه که در صورت صحیح مصرف کردن بتونن به زندگی دوباره برگردند.بهر حال احتیاط بر نظریه پزشکها و متخصصان بهتر است

    • بدون نام

      قارچ ماده غذائي بسيار مفيدي است كه با خوردن ان به صورت خام بعد از شش ماه درون انسان خودباوري و اعتماد به نفس إيجاد ميكند اين روند روان و اسان بدون شك بدون ضرر ميباشد كه با تناول متناوب ان به صورت هفتگي اثرات مثبتي در رشد و توازن رواني انسان إيجاد ميكند،

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج