۶۲۵۴۵۶
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

حبس وزیر کشور سابق تونس به اتهام جاسوسی

قاضی تحقیقات در دادگاه نظامی تونس دستور حبس وزیر کشور سابق به اتهام توطئه علیه امنیت دولت و جاسوسی برای طرف‌های بیگانه را صادر کرد.

خبرگزاری فارس: قاضی تحقیقات دادگاه نظامی تونس امروز جمعه دستور حبس «محمد الناجم الغرسلی» وزیر کشور سابق و سفیر تونس در مغرب را صادر کرد.

رسانه‌های تونس گزارش دادند که علت احضار و صدور قرار حبس الغرسلی، ارتباط وی با «عماد عاشور» از مدیران اسبق وزارت کشور و همدستی وی علیه امنیت دولت، جاسوسی برای طرف‌های بیگانه و ارتباط با بازرگان معروف «شفیق الجرایه» که اکنون در حبس بسر می‌برد، عنوان شده است.

قاضی تحقیقات دیشب دستور حبس عماد عاشور را صادر کرد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج