ساماندهی دستفروشان با نسخه ضرب و شتم؟!
تابناک در گزارشی نوشت: در میان همه اخبار تلخی که گاه و بیگاه رخ می دهند و خاطر شهروندان ایرانی را مکدر می کنند، ضرب و شتم سنگین دست فروشان را باید از آن دست رخدادهایی قلمداد کرد که هر چه بر تعدادشان افزوده می شود، برای شهروندان تکراری نمی شود و همچنان مردم نسبت به آن حساس هستند؛ موضوع مهمی که گویا مدیران ارشد شهری به آن واقف نیستند و ضرب و شتم را تنها راه جمع کردن بساط دستفروشی می دانند.
تابناک در گزارشی نوشت: در میان همه اخبار تلخی که گاه و بیگاه رخ می دهند و خاطر شهروندان ایرانی را مکدر می کنند، ضرب و شتم سنگین دست فروشان را باید از آن دست رخدادهایی قلمداد کرد که هر چه بر تعدادشان افزوده می شود، برای شهروندان تکراری نمی شود و همچنان مردم نسبت به آن حساس هستند؛ موضوع مهمی که گویا مدیران ارشد شهری به آن واقف نیستند و ضرب و شتم را تنها راه جمع کردن بساط دستفروشی می دانند.
پس از ضرب و شتم سنگین یکی از دست فروشان تهرانی که اواخر هفته گذشته و در محدوده چهارراه ولیعصر(عج) تهران رخ داد، واکنش های فراوانی نسبت به این رخداد در فضای مجازی پیش آمد که همگی حکایت از اعتراض و ناراحتی عمومی نسبت به تکرار چنین حوادثی بود.
ماجرای ضرب و شتمی که از آن سخن به میان آمد، تکرار داستان های تلخ مشابهی است که پیش از این نیز توسط مأموران سد معبر شهرداری ها در شهرهای مختلف کشور صورت گرفت و در شهر تهران نیز نمونه های فراوانی برای آن می توان پیدا کرد؛ حادثه ای که در جریان آن یک دست فروش افغانستانی توسط چند مأمور سد معبر شهرداری تهران آنهم در حضور مأمور نیروی انتظامی به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
اولین نکته عجیبی که در رابطه با وقوع این حادثه برای شهروندان بیشتر مطرح شد، چرایی تکرار اینگونه حوادث در حیطه مسئولیتی تیم جدید شهرداری تهران بود که با شعارهای زیبایی مثل حفظ کرامت انسانی و مدیریت شهر بر اساس اخلاق وارد صحنه مدیریتی شده بود.
نکته عجیب دیگری که در همین رابطه به وجود آمد، واکنش قابل تأمل مدیران شرکت شهربانی شهرداری تهران به عنوان مسئولان مستقیم مدیریت نیروهای سد معبر بود؛ واکنشی که در قالب یک جوابیه در فضای مجازی منتشر شد و در جای جای کلماتش نه پذیرش قصور و تلاش برای جبران خطا بلکه تلاش برای توجیه اتفاق مشاهده شد.
مدیران این شرکت که به صورت مستقیم زیر نظر شهرداری تهران اداره می شود و اتفاقاً تیم مدیریتی شان بر خلاف بسیاری از حوزه های مدیریتی تا کنون تغییر قابل توجهی نداشته است، در جوابیه خود با اشاره به اینکه فرد مضروب تبعه افغانستانی دارد و به صورت غیر قانونی در حال دستفروشی بوده است، تأکید کرده اند که چون فرد دست فروش در تعامل خود با نیروهای سد معبر فحاشی کرده است، درگیری و ضرب و شتم او اجتناب ناپذیر بود.
در این متن ضمن تأکید بر افغانی بودن دستفروش (نقل به مضمون)، تلاش شده است تا با روایتی حق به جانب از اتفاق پیش آمده اقدام نیروهای سد معبر را در برخورد با این دست فروش توجیه کند؛ واکنشی که حتی از سوی مدیران روابط عمومی شهرداری تهران نیز مورد پذیرش قرار نگرفت و آنها در جوابیه ای جداگانه هم ضرب و شتم دست فروش و هم واکنش مدیران شرکت شهربانی را محکوم کردند.
زهرا نژاد بهرام، عضو شورای شهر تهران در رابطه با حادثه اخیر و نیز چرایی تکرار چنین رخدادهایی به «تابناک»، گفت: در تیم مدیریتی شهرداری تهران این نگاه وجود داشت که برای توفیق در جمع کردن بساط دست فروشان باید نیروهایی را استخدام کرد که اهل ضرب و شتم باشند و بتوانند با برخورد قهریه موضوع را پیش ببرند که این نگاه اصلاً مورد تأیید ما نیست و به شدت با آن مخالف هستیم.
نژاد بهرام در همین باره اضافه کرد: آنچیزی که در برخورد با دستفروشان باید مورد تأکید باشد، رعایت کرامت انسانی آنها است و برای تحقق این موضوع نیاز است که نیروهای سد معبر شهرداری تهران تحت آموزش های ضروری در رابطه با نوع برخورد قرار بگیرند. این موضوع در دستور کار ما قرار دارد و در این آموزش ها اگر نیروهای سابق نتوانند شرایط را قبول کنند باید از مجموعه شهرداری خارج شوند.
این عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه باید بحث دست فروشان را ساماندهی کنیم و در این زمینه مطالعاتی نیز انجام داده ایم، افزود: برای اصلاح وضع موجود بنا داریم علاوه بر برگزاری دوره های آموزشی و اخراج نیروهای فاقد صلاحیت، مجازات های سنگینی را نیز برای افراد خاطی در نظر بگیریم که با این شرایط تصور می کنم، میزان جرائم این سطح کاهش یابد.
فارغ از سخنانی که این عضو شورای شهر و سایر مسئولان ارشد شهرداری تهران در نکوهش اقدام صورت گرفته بر زبان می آورند، آنچه نگرانی در مورد آینده و تکرار این حوادث را همچنان پابرجا نگه می دارد، واکنش مشابه تیم مدیریتی شهرداری قبل در این رابطه است که در عمل با تکرار ضرب و شتم دست فروشان به یک تناقض بزرگ منتهی می شد.
بر اساس سابقه چنین برخوردهایی و کلاف سر درگمی که از یک سو بیکاری جوانان به آن دامن زده است و از سوی شهروندان با خرید از دست فروشان رسیدن آنها به سود و درآمد را تضمین می کنند، به نظر شهرداری تهران کار زیاد آسانی در این حوزه نخواهد داشت.
آنقدر سخت که شهرداری جدید به رغم تغییرات قابل مشاهده ای که در بسیاری از حوزه های مدیریتی از خود نشان داد، در حوزه برخورد با دست فروشان نتوانسته است تغییرات مورد ادعا را عملیاتی کند و سنت قدیمی ضرب و شتم را برای جمع کردن بساط دست فروشان ادامه می دهد.
این موضوع در حالی است که همواره با انتشار خبر ضرب و شتم دسفروشان توسط نیروهای سد معبر در هر نقطه از کشور که باشد، موج اعتراضی شدیدی از سوی شهروندان شکل می گیرد و اکثریت کسانی که از اینگونه اتفاق ها مطلع می شوند نسبت به آن واکنش منفی نشان می دهند؛ نکته ای که در مورد بسیاری از حوادث اخیر جامعه مثل اعتراض مالباختگان موسسه های مالی و اعتباری به این شکل نیست و گویا مردم به آنها عادت کرده اند.
تبلیغات متنی
-
ادعای تازه آمریکا درباره احتمال حمله زمینی به ایران
-
پای کره جنوبی به جنگ آمریکا علیه ایران باز شد
-
ادعای یک رسانه درباره بازگشت سردار آزمون به تیم ملی
-
علت صدای انفجار در بندر کنارک مشخص شد
-
ترامپ: ایران میخواهد به توافق برسد
-
ایلان ماسک، تیک آبی اسماعیل بقائی را حذف کرد
-
بازگشت باشکوه ملکه فرش قرمز با استایلی معماریگونه
-
ادعای اکسیوس درباره احتمال ازسرگیری جنگ
-
هشدار ولایتی به خدمه ناو تریپولی آمریکا
-
دولت رومانی سقوط کرد
-
تصویر پیام جالب ستاره خارجی به قلیزاده
-
توئیت عجیب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس!
-
استوری کنایهآمیز پرواز همای توجهبرانگیز شد
-
توضیح آقای وزیر درباره سلب تابعیت ایرانیان خارج از کشور
-
اولین تصاویر از حجم آتشسوزی در پاساژ اندیشه
-
ادعای تازه آمریکا درباره احتمال حمله زمینی به ایران
-
ترامپ: ایران میخواهد به توافق برسد
-
ایلان ماسک، تیک آبی اسماعیل بقائی را حذف کرد
-
ادعای اکسیوس درباره احتمال ازسرگیری جنگ
-
توئیت عجیب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس!
-
ادعای امارات مبنیبر حملات مجدد ایران
-
هشدار امنیتی آمریکا به شهروندان خود در این کشور
-
ادعای هگست در مورد زمان پایان آتشبس با ایران
-
ترامپ تکلیف جنگ آمریکا با چین را مشخص کرد
-
خوراکیهایی که تورم بالای ۲۰۰درصد را تجربه کردند!
-
زمان ارسال پاسخ جدید ایران به پیشنهادات آمریکا
-
سفر عراقچی به پکن قبل از حضور ترامپ
-
شگفتزدگی شکیرا از دیدن خیل عظیم هوادارانش
-
کاهش قیمت طلا و سکه در بازار
-
دو شغلی که این روزها پرطرفدار شده است
-
جمله خبرساز ترامپ درباره زمان پایان جنگ با ایران
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
دو شغلی که این روزها پرطرفدار شده است
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
سه زن بالای ۵۰ سال سینمای ایران که این روزها بیننده دارند
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
دروغ است! دروغ!
بابا یه جایی بدین برن اونجا بفروشن پس کی مدیریت میکنید مردم چیکار کنند باید یه جوری خرج زندگی شونو دربیارند یانه
متاسفم که بیان کردن که ایشان اصفهانی هستن و کار خود را توجیه میکنن مگه افغانیها انسان نیستن چه کسی به ما حق داره با افغانیها برخورد کنیم اگه اعتقاد داریم زمین مال خداست و همه تهمتهای دنیا را خدا آفریده بس چطور بخودمون احازه میدهیم چیزی را که مال ما نیست در بارش تصمیم بگیریم زمین مال خداست دانش آنها میتوانم در هر جای زمین زندگی کنن چون وقتی ما انسانها نبودیم کره زمین بوده حالا چطور صاحب شدیم