برادر زن صدام و محسن رضایی؛ حق با سردار بود
تابناک در گزارشی نوشت: پس از اظهار نظر «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص عوامل به آشوب کشیده شدن اعتراضات مردمی و یادآور شدن اشراف اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران به نشست هایی که برای این مساله در کشورهای همسایه برگزار شده بود، برخی در داخل بدون اطلاع از این گزارش امنیتی سخنان و تحلیل سرلشکر رضایی را زیر سئوال برده و یا از آن خرده گرفتند.
وب سایت تابناک، رسانه نزدیک به محسن رضایی، در گزارشی نوشت: پس از اظهار نظر «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص عوامل به آشوب کشیده شدن اعتراضات مردمی و یادآور شدن اشراف اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران به نشست هایی که برای این مساله در کشورهای همسایه برگزار شده بود، برخی در داخل بدون اطلاع از این گزارش امنیتی سخنان و تحلیل سرلشکر رضایی را زیر سئوال برده و یا از آن خرده گرفتند.
این انتقادات به گزارش ارائه شده از سوی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره عوامل به آشوب کشیده شدن اعتراضات مردمی در حالی عنوان شد که طبیعتا افشای نقش آمریکایی ها، موساد، عربستان، منافقین و سلطنت طلب ها بیانگر توان و اشراف اطلاعاتی بالای کشورمان به تحرکات آنان است؛ لذا نباید حال که تحرکات آنان تحت رصد اطلاعاتی کشورمان قرار گرفته است، برخی زمینه فرار برای جلوگیری از آبروریزی آنان را فراهم کنند.
بر اساس همین گزارش های امنیتی نیز رهبر معظم انقلاب روز گذشته در جمع هزاران نفر از مردم قم به نقش عده ای در خارج از کشور در اعتراضات اخیر اشاره کرده و گفتند که «این بار هم ملت ایران با ایستادگی همچون سدی محکم و ملی با قدرت تمام به امریکا و انگلیس و لندن نشینان گفت که نتوانستید و بعد از این هم نخواهید توانست.
کسانی که به گزارش اخیر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در تبیین ابعاد قضایای اخیر خرده گرفتند در مورد سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب از پشت پرده به آشوب کشاندن و به انحراف کشاندن اعتراضات مردمی چه نظری دارند؟ آیا مسائل مطرح شده از سوی ایشان را بر خلاف آنچه پیشتر اعلام شده ارزیابی می کنند و آن را حاصل اقدامات اطلاعاتی کشور و گزارش هایی که در این خصوص ارائه شده است، می دانند.
بیانیه اخیر وزارت اطلاعات در خصوص دستگیری برخی عوامل تاثیرگذار در به آشوب کشیده شدن اعتراضات مردمی اخیر نیز یکی دیگر از مسائلی است که موید سخنان دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از پشت پرده تلاش خارجی ها و ضد انقلاب برای ایجاد اقدامات تخریبی در کشور در جریان اعتراضات مردمی است. از دستگیری برخی عوامل گروهک های تروریستی و ضد انقلاب تا کشف سلاح مهمات و ادوات تخریب نظیر کوکتل مولوتف تا چاشنی های انفجاری و ... همه نشان از درستی گزارش ارائه شده از سوی «محسن رضایی» است.
دست آخر هم منشاء گزارش «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مشخص شد. موضوعی که شاید به دلایل امنیتی و به صرف پاسخگویی به منتقدان بیان آن در رزوهای گذشته صحیح نبود. مهندس آقازاده درباره سخنان اخیر «محسن رضایی» ضمن تاکید بر آنچه که از سوی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری بیان شده بود، جمع بندی نظر مجمع را وحدت همه عناصر داخلی نظام و تلاش برای رفع مشکلات مردم عزیز اعلام کرد.
همچنین حجت الاسلام «غلامرضا مصباحی مقدم» دیگر عضومجمع تشخیص مصلحت نظام گزارش دبیرخانه شورای عالی امنیّت ملّی را حاوی نکات بسیار مهمی دانست که بیانگر همکاری مشترک CIA ، موساد، عربستان، منافقین و سلطنت طلبها بود و برای این منظور جلساتی در "اربیل" کردستان عراق و "هرات" افغانستان تشکیل داده بودند. حالا پاسخ منتقدان چیست؟ آیا آنها حاضرند در همان رسانه هایی که مصاحبه کرده و سخن از نادرستی نظرات دبیر مجمع زده اند؛ عذرخواهی کنند؟
تبلیغات متنی
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
راهنمای کامل خرید جوراب
-
واکنش ترامپ به حضورش در جزیره اپستین
-
خانهای که چشم یک ایران را اشکی کرد
-
صادرات نظامی روسیه از مرز ۱۵ میلیارد دلار عبور کرد
-
وام مسکن برای این افراد ۵۰۰ میلیون شد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
جشن غیرمعمول یک خانواده اهل ترکیه در کعبه
-
کودتای رونالدو ۳۰ میلیون دلار به عربستان ضرر زد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
حمله بازیکن پیشین پرسپولیس به مجری شبکه افق
-
زعفران کیلویی ۲۰۰ میلیون تومان را رد کرد!
-
ایده عجیب یک مسجد برای جذب نمازگزاران خبرساز شد
-
خانه ۱۰ متری زهرا خانم بعد طلاق دیدن دارد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
موقعیت احتمالی ناو آبراهام لینکلن روی نقشه مشخص شد
-
گبرلو، حساب پناهی را از فرخنژاد و کرمی جدا کرد
-
پزشکیان دستور آغاز مذاکرات با آمریکا را صادر کرد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
مشتری جدید سوخو ۵۷ مشخص شد
-
تکذیب شایعه حمله پهپادی به ساختمان نیروی دریایی سپاه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
همچین گفتین منشأ من فکر کردم الان یارو گرفتن
بخند تا دنیا بهت بخنده
درود بر سردار
حق باشماست حتی نوه صدام هم ....
عجب
چی زدی تابناک بازم؟ جنس تو عوض کن
پاسخ ها
هیچ ایرانی وطن پرستی حاضربه ایجادآشوب وناامنی وتعرض به جان واموال مردم نیست...
تردیدی در سخنان آقای رضایی نیست که سرمنشااینگونه رفتارهاوصل به سازمان های جاسوسی وتروریستی بیگانه است...کمااینکه درحین این رفتارهاهیچکس خوشحال نشد جز خائنین به ملت وعوامل بیگانه که بلافاصله ناامیدشدند ودنبال تحریم های جدید برای فشار به مردم شدند
تابناك ازش دفاع نكنه كي دفاع كنه؟
تاثيرگذار بود، در سوز و گدازم
مرگ بر فتنه گر
جهت اطلاع سردار و مردم هوشمند کشورم، در حال حاضر هیچ کدام از برادر زن های صدام در قید حیات نیستید! حال این برادر زن خیالی از کجا پیدا شده معلوم نیست!!!
مادر زن صدام
پاسخ ها
فک کنم ساجده نام همسر سدام بوده؟قبول نداری ب پرس.
خخخخخخ....اخ چقد خندیدم
ما چقد بدبختیم ک بجای رسیدگی ب مشکلات وحرف مردم
دنبال برادر زن