اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۶۹۷۹۸۸
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

اتریش، استفاده از روسری را ممنوع می‌کند

دولت اتریش قصد دارد در چهارچوب لایحه &#۰۳۹;محافظت از کودکان&#۰۳۹; که قرار است تا تابستان آماده و به پارلمان ارائه شود، پوشیدن روسری برای کودکان در کودکستان ها و مدارس ابتدایی را ممنوع کند موضوعی که واکنش منفی مسلمانان را در پی داشته است.

خبرگزاری ایرنا: دولت اتریش قصد دارد در چهارچوب لایحه 'محافظت از کودکان' که قرار است تا تابستان آماده و به پارلمان ارائه شود، پوشیدن روسری برای کودکان در کودکستان ها و مدارس ابتدایی را ممنوع کند موضوعی که واکنش منفی مسلمانان را در پی داشته است.

«سباستین کورتس» صدر اعظم اتریش عصر چهارشنبه پس از جلسه کابینه به خبرنگاران گفت: روسری سر کردن برای بچه ها نباید در کشور ما جایی داشته باشد.

وی در کنفرانس خبری به همراه 'هاینس کریستین اشتراخه' رهبر حزب راستگرای آزادی شریک دولت ائتلافی اتریش با بیان اینکه در مدارس در این زمینه مشکل داریم، افزود: می توانم بگویم که این پدیده ای رو به افزایش است. چند دهه پیش ما چنین چیزی در اتریش نداشتیم اما اکنون عمدتا در کودکستان های اسلامی روی می دهد.

وی مدعی شد که هدف از تهیه چنین قانونی بر طرف کردن تبعیض علیه کودکان و ایجاد فرصت های برابر برای آنان است.

کورتس رئیس حزب 'مردم' اتریش همچنین در گفت وگو با شبکه تلویزیونی 'او آر اف' (ORF) اتریش گفت: هدف ما این است که با هر گونه ایجاد جوامع موازی در اتریش مقابله کنیم. اصطلاح جوامع موازی را معمولا حزب آزادی اتریش برای جوامع مسلمانان در اتریش به کار می برد.

'هاینس فاسمان' وزیر آموزش اتریش نیز گفته ممنوعیت روسری برای کودکان در مدارس و کودکستان ها یک اقدام نمادین است و هدف آن تاکید بر این است که اتریش یک کشور سکولار است.

دولت دست راستی اتریش برای تصویب این قانون به رای موافق اکثریت دو سوم نمایندگان مجلس نیاز دارد و به این ترتیب باید نمایندگان احزاب مخالف در پارلمان شامل سوسیال دمکرات ها یا حزب لیبرال 'نئوس' را با خود همراه کند. دولت قبلی اتریش متشکل از حزب دمکرات مسیحی 'مردم' و حزب چپ میانه سوسیال دمکرات ممنوعیت برقع در اماکن عمومی را تصویب کرد اما این اولین بار است که قانونی برای ممنوعیت روسری برای کودکان تصویب می شود.
طبق قانون جدید روسری برای کودکان تا سن 10 سالگی ممنوع می شود اما دختران مسلمان معمولا از حدود سن 9 سالگی روسری سر می کنند. هنوز معلوم نیست قانون جدید شامل چه تعدادی از دانش آموزان و کودکان در کودکستان ها خواهد شد چون کودکان به ندرت در کودکستان ها و مدارس از روسری استفاده می کنند.

دویچه وله به نقل از بیانیه یک سازمان اسلامی در اتریش گزارش داده که چنین قوانینی موجب نگرانی مسلمانان می شود.

با ورود حدود 100 هزار مهاجر به اتریش در زمان اوج بحران پناهجویان در سال های 2015 و 2016 ؛ حزب دست راستی مردم اتریش در انتخابات سال گذشته از طریق ائتلاف با حزب راستگرای آزادی تشکیل دولت داد.

در همین حال ، 'کارین کنایسل' وزیر امور خارجه و همگرایی مهاجران این کشور روز سه شنبه گفت اسلام به اتریش تعلق ندارد، بلکه مسلمانان به این کشور تعلق دارند.

وی با حضور در یک کلاس آموزشی مرکز همگرایی مهاجران وابسته به 'صندوق همگرایی اتریش' (OIF)، با پناهجویان عراقی و سوری دیدار کرد و درباره موضوعاتی از جمله حکومت قانون و برابری جنسیتی گفت وگو کرد.

بحث اسلام در اروپا به خصوص در سال های اخیر و با ورود مهاجران کشورهای اسلامی به این قاره، بیشتر مطرح شده و برخی کارشناسان این مساله را از علل گرایش بیشتر به احزاب راستگرا و پوپولیست (عوامگرا) می دانند.

مناقشه ای نیز به تازگی در آلمان در این زمینه ایجاد شد و وزیر کشور دولت جدید این کشور گفت که اسلام به آلمان تعلق ندارد، اما آنگلا مرکل صدراعظم در پارلمان این کشور با رد نظر وزیر کشور دولتش از حزب سوسیال مسیحی، گفت: اسلام به بخشی از آلمان تبدیل شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • م م

      واجب نیست مسلمانان عزیز که به حجاب اهمیت میدهند بروند اتریش بیان مهد دینشون ...

    • بدون نام

      کشورشونه دلشون میخواد این کارو انجام بدن. امیدوارم هر چه سریعتر اونایی که اونجا حجاب دارن بیان ایران...

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج