۶۹۷۹۹۰
۴ نظر
۵۰۱۱
۴ نظر
۵۰۱۱
پ

موساد: ابقای برجام، تهدیدی حیاتی است

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز چهارشنبه گزارش داد؛ «یوسی کوهن» رئیس سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) چندی پیش در نشستی محرمانه، امضای برجام را «اشتباهی هولناک» خوانده و ابقای آن به شکل کنونی را «تهدیدی حیاتی» برای امنیت این رژیم دانسته است.

خبرگزاری ایرنا: خبرگزاری آسوشیتدپرس روز چهارشنبه گزارش داد؛ «یوسی کوهن» رئیس سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) چندی پیش در نشستی محرمانه، امضای برجام را «اشتباهی هولناک» خوانده و ابقای آن به شکل کنونی را «تهدیدی حیاتی» برای امنیت این رژیم دانسته است.

کوهن در این نشست مدعی شده است که ایران همچنان به دنبال ساخت سلاح‌ هسته‌ای است و پس از رفع محدودیت‌های اعمال شده به موجب برجام، موفق به اجرای این سناریو خواهد شد.

این در شرایطی است که تهران هیچ‌گاه به دنبال ساخت سلاح کشتار جمعی نبوده است و تمامی گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر این موضوع صحه می‌گذارند.

با این حال رئیس موساد در نشستی با مقام های ارشد صهیونیستی، بار دیگر با تکرار اتهام‌های بی‌پایه خود گفته است: ایران (پس از رفع محدودیت‌های برجام) قادر به غنی‌سازی اورانیوم به مقدار کافی برای ساخت زرادخانه‌ای از بمب‌های هسته‌ای خواهد بود.

وی با انتقاد از رفع تحریم‌ها، آن را موجب «افزایش چشمگیر اقدامات ستیزه‌جویانه ایران» دانسته و نگرانی‌ خود از برنامه موشکی کشورمان را یادآور شده است.

کوهن مدعی است: به عنوان رئیس موساد، ۱۰۰ درصد اطمینان دارم که ایران حتی برای یک لحظه، برنامه نظامی - هسته‌ای خود را کنار نگذاشته است. برجام ایران را قادر به تحقق این هدف می‌کند.

وی ادامه داد: به همین دلیل بر این باورم که این توافق باید کاملا تغییر کند و یا لغو شود. عدم انجام این کار، تهدیدی حیاتی برای امنیت اسرائیل خواهد بود.

این اظهارات مقام صهیونیستی در شرایطی است که «گادی آیزنکوت» رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم، جمعه گذشته در گفت وگو با روزنامه «ها آرتص» اذعان کرده بود که ایران به تمامی تعهدات بین‌المللی خود طبق برجام پایبند بوده است.

مقام‌های رژیم صهیونیستی درحالی به برنامه صلح آمیز هسته ای ایران می تازند که این رژیم اجازه بازرسی از تاسیسات هسته ای خود را به آژانس بین المللی انرژی اتمی نداده و هیچ یک از معاهدات بین المللی در این زمینه را امضا نکرده‌ است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اخه اشغال تو خودت سر پیچی کردی از قانون جهانی بمب اتم داری وزیر پرچم قانون هم نمیای از بی قانون بودن برجام چرا حرف میزنی خودت خطرناکترین تروریست دنیا هستی.داعش را شما بوجود اوردید که اصلا تو این مدت کاری به شما نداشت..

  • بدون نام

    برجام ایران رو داغون کرد.

    پاسخ ها

    • رضاداودی

      پس خواهشادیگه الکی نظرنده وبگوبرجام ایران روداغون کرد...

    • رضاداودی

      برجام باصلاح دیدواجازه مسئولین ترازاول ورتبه بالای مملکت پذیرفته شدباتمام جزئیاتش بندبه بندکلمه به کلمه وهرکدوم ازمسئولین بالابگن من توی جزئیاتش نبودمه دروغ گفته...وجهت اطلاع بگم مسئولین مامجبوربودن بپذیرن..حقیقت تلخه چون دیگه حتی پول خریددارووگندم رونداشتن...پس خواهشادیگه فنگ فنگ نکنید...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج