اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۷۰۰۴۴۷
۷ نظر
۵۰۱۰
۷ نظر
۵۰۱۰
پ

دلایل مهاجرت پرستاران ایرانی به قطر

مدیر روابط بین الملل سازمان نظام پرستاری، با اشاره به کمبود ۱۰۰ هزار نیروی پرستاری در کشور، از روند اعزام پرستاران ایرانی به کشور قطر با حداقل دریافتی، انتقاد کرد.

خبرگزاری مهر: مدیر روابط بین الملل سازمان نظام پرستاری، با اشاره به کمبود ۱۰۰ هزار نیروی پرستاری در کشور، از روند اعزام پرستاران ایرانی به کشور قطر با حداقل دریافتی، انتقاد کرد.

ابراهیم محمدی به جایگاه پرستاری در دنیا اشاره کرد و گفت: سال ۲۰۱۷ ، سال خوبی برای پرستاری در دنیا بود، چون در نشست دوبلین، WHO، سیاستگذاران سلامت کشورها را موظف به خودکفایی در زمینه نیروی پرستاری کرد، بطوریکه می بایست تا سال ۲۰۳۰ این اتفاق بیافتد.

وی همچنین از احیاء مجدد پست ارشد پرستاری WHO بعد از ۱۲ سال به عنوان یک موفقیت در پرستاری دنیا نام برد و افزود: این تصمیم سبب شد تا در نشست های متعدد به موضوع نیروی کار سلامت توجه شود و در همین راستا، کمپین «Nursing Now» راه اندازی شده است که نوید خوبی برای پرستاری است.

مدیر روابط بین الملل سازمان نظام پرستاری، تاکید کرد: این قبیل اقدامات و تصمیم گیری ها، نشان از ارتقای سطح پرستاری در عرصه جهانی دارد.

محمدی از پرستاری به عنوان کم هزینه ترین و در عین حال تاثیرگذارترین نیرو در نظام سلامت نام برد و گفت: بر همین اساس، تشویق سرمایه گذاران حوزه سلامت بر سرمایه گذاری بر روی کار پرستاری مورد تاکید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: از آنجا که پرستاری، حرفه ای سخت و دشوار است، در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه با کمبود نیروی پرستاری مواجه هستیم که همین مسئله سبب شده تا این کشورها، نیروی پرستاری مورد نیاز خودشان را از سایر کشورها تامین کنند.

محمدی به جذب پرستاران ایرانی توسط بخش خصوصی کشور قطر اشاره کرد و افزود: این اقدام طی یک تفاهمنامه توسط وابسته کار جمهوری اسلامی ایران در قطر با بخش خصوصی انجام شده و پرستاران ایرانی در مراکز درمانی این کشور عربی مشغول کار می شوند.

مدیر روابط بین الملل سازمان نظام پرستاری، با تاکید بر حفظ شان پرستاران ایرانی در کشورهایی که مشغول کار می شوند، تصریح کرد: متاسفانه برای اشتغال پرستاران ایرانی در قطر، حقوق ماهانه ۳۰۰۰ ریال قطر تعیین شده که رقمی در حدود سه میلیون و ۷۵۰ هزار تومان می شود.

وی با انتقاد از اینکه شان پرستاران در اعزام به قطر حفظ نشده است، گفت: نباید اجازه دهیم نیروی کار حرفه ای به این راحتی از کشورمان خارج شود، در حالی که با کمبود حداقل ۱۰۰ هزار نیروی پرستاری مواجه ایم.

محمدی در پاسخ به این سئوال که چه عللی منجر به تمایل پرستاران ایرانی برای کار در کشورهایی همچون قطر می شود، اظهارداشت: فاصله آموزش و بالین، عدم جذب صحیح، فرسودگی شغلی و عدم تناسب سختی کار با میزان دریافتی، از علل مهاجرت پرستاران حتی به قطر با دریافتی کم و شرح وظایف نامناسب است.

مدیر روابط بین الملل سازمان نظام پرستاری، با عنوان این مطلب که هر یک دلار سرمایه گذاری در پرستاری با ۱۶ دلار بازگشت سرمایه همراه است، افزود: در هیچ کدام از حوزه های منابع انسانی، چنین بازگشت سرمایه ای به واسطه تربیت نیروی انسانی وجود ندارد.

وی با اشاره به جایگاه پرستاری در دنیا، به انتصاب دو پرستار زن در پست های مدیریتی دو کشور نروژ و پرو اشاره کرد و گفت: خانم «لیلیانا لاوری» پرستار، به عنوان وزیر توسعه و مشارکت اجتماعی پرو منصوب گردیده که این وزارت مسئول بهبود کیفیت زندگی افراد آسیب پذیر و فقرا است. همچنین، خانم «Tone Trone» پرستار، به عنوان رئیس مجلس نروژ انتخاب شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • کارمند

      وقتی در ایران حمایتی انجام نمیشود و پرستار مجبوربه کارکردن درچندجا میباشد و شان آنها هم حفظ نمیشود مهاجرت میکنند.طرح تحول نظام سلامت اگر درست اجرا میشد هیچکس نمی رفت خارج.اما این طرح فقط باعث درآمد دهها برابری برای پزشکان متخصص شد وتعرفه گذاری خدمات پرستاری به بهانه کسربودجه اجرا نشد

    • بدون نام

      با ۳۰۰۰ ریال قطر، شان پرستاران ایرانی حفظ نمیشه و از بین میره ولی با ماهی ۱/۵ میلیون در ایران شان اونها رو حفظ میکنیم!!!!واقعا جالبه!!!! تازه بگذریم از اینکه خیلیهاشون هم بیکارند.

    • محمد سلطان

      3میلیون و700هزار در قطر معادل 12میلیون در ایران است چرا که هزینه زندگی در قطر یک چهارم ایران است!

    • بدون نام

      چون نیروهای متخصص و زحمتکش در هر شغلی هیچگونه امنیتی برای ادامه کار ندارند و کسی قدرشناس آنها نیست پس هر کاری بکنیم ایشان خارج از کشور را ترجیح می‌دهند.
      متأسفانه جایگاه بعضی مسائل از تخصص، تلاش و تعهد بالاتر است.

    • بدون نام

      واقعابی غیرتی تاکجا ناموس ایرانی بربرای خارجیا پرستاری کنه برعکس شده افغانیتی خارجی میان ایران کارمیکنن کارهارواشغال میکنن و۱۰ملیون شغل و۱۵ملیون خرج هزینه هرروزشون میدین فکرکن داریم خرج هرروزیه کشوربزرگی مثل هلندومیدیم معلوم ورشکسته میشیم

    • یعقوب

      اقای وزیر اماری از بیمارستانهای سراسر کشور دارید چنددرصد ازپرستاران درواحد ادا ری کارمیکنندولی ازمزایای حقوق پرستاری بهره میبرند راه دوری نرید دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس پرستاران درواحد حراست اموراداری کارمیکنند کمبود ندارین مدیریت ندارید

    • بدون نام

      کاربر 11:43 به نظرت الان نظر دادی؟
      اون بدبختها میرن سرکوره کار میکنن چاه میکنن زمین کشاورزی کار میکنن با حداقل دریافتی اون وقت به نظرت اینها جای پرستارهای زحمت کش رو اشغال کردن؟؟؟؟؟
      آیا خود شما حاضری بری در کوره آجر پزی کار کنی؟
      یا تو طویله کار کنی؟ یا امثال این شغل ها ؟؟؟؟
      در ضمن این آمارها رو از کجا آوردی؟
      10 میلیون
      ای کاش یکم یاد بگیریم هرچی به ذهنمون رسید بر زبان نیاریم و در اینجا ننویسیم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج