۷۰۰۸۵۱
۴ نظر
۵۰۱۵
۴ نظر
۵۰۱۵
پ

قرارداد ایران و کره جنوبی برای ساخت واگن مترو

سفیر کره‌جنوبی در ایران، گفت: در چند ماه گذشته قرارداد ساخت ۴۵۰ واگن مترو به مبلغ ۷۲۰ میلیون یورو بین ایران و کره‌جنوبی منعقد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: کیم هو سونگ سفیر کره‌جنوبی در ایران، در مراسم شهر جدید هوشمند با بیان اینکه این آخرین رویدادی است که در ایران حضور دارم، گفت: همکاری بین ۲ کشور به گسترس روابط به ویژه بین مردم می‌انجامد.

وی در ادامه افزود: تنوع همکاری و پیوستگی بین آنها از جمله مهم‌ترین اهداف ما در این مدت بود.

سفیر کره‌جنوبی در ایران، اظهار کرد: توسعه شهرهای هوشمند مسئله‌ای بود که تا امروز به آن پرداخته نشده بود و من در طول مأموریت خود به جدیت آن را دنبال کردم.

وی افزود: این یک پروژه سود آور نیست و سود این پروژه به کسانی که نیازمند خانه هستند می‌رسد.

سفیر کره‌جنوبی در ایران، تصریح کرد: در چند ماه گذشته قرارداد۷۲۰ میلیون یوریی برای تولید۴۵۰ واگن مترو منعقد شد و امیدواریم این تنوع همکاری‌ها همواره بین ایران و کشور کره‌جنوبی ادامه داشته باشد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    شرکت های ایرانی هم برن بميرن

  • بدون نام

    بس شعار کالای ایرانی چه شد چرا واگن سازی اراک نه کره جنوبی بله

  • بدون نام

    حمایت از تولید داخل چی شد

  • بدون نام

    بجنبید تحریم داره بر میگرده ، پول نفت صرف زیر ساخت های مملکت کنید ، بجنبید .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج