۷۰۱۶۸
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

رسول صدرعاملی

هرکس سینما را دوست دارد این فیلم را ببیند

رسول صدرعاملی گفت: هر کس سینما را دوست دارد و خود سینما برایش اهمیت دارد، باید فیلم «کلاس هنرپیشگی» را ببیند.

خبرگزاری ایسنا: رسول صدرعاملی گفت: هر کس سینما را دوست دارد و خود سینما برایش اهمیت دارد، باید فیلم «کلاس هنرپیشگی» را ببیند.

این کارگردان همزمان با اکران جدیدترین ساخته علیرضا داودنژاد گفت: «کلاس هنرپیشگی» را فیلمسازی ساخته است که از سال ۱۳۵۰ تا الان، عاشقانه سینما را دوست داشته است.



آتچه در فیلم «کلاس هنرپیشگی» به نمایش درآمده و حرف‌هایی که گفته می‌شود، می‌تواند کمک کند به اینکه مخاطب به درک جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کند، برسد و همچنین آنهایی که علاقه‌مند به سینما و بازیگری هستند به درک خاص‌تری از این مقوله دست پیدا کنند.

فیلم «کلاس هنرپیشگی» که این روزها در گروه «عصر جدید» به نمایش درآمده است، جایزه ویژه هیات داوران از جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج