تصاویری از عمارت ۲۲ ميليون دلاری «ريحانا»
«ريحانا» بازيگر و خواننده ۲۵ ساله پس از ماه ها اجاره عمارت ۲۲ميليون دلاري خود در جزيره كارائيب باربادوس در نهايت به اين اقامتگاه بازگشت.
«ريحانا» از خوانندگاني است كه گفته مي شود ثروت او به بيش از ۹۰ميليون دلار مي رسد. او اين عمارت ۳ هزار متري در سواحل سندي لين را در سال ۲۰۰۹ به قيمت ۲۱ ميليون و ۸۰۰ هزار دلار خريداري كرد و در حال حاضر ۳۴ خدمه شامل مأموران امنيتي ، آشپز ، باغبان ، خدمتكار و مسئول قايق تفريحي به همراه «ريحانا» در آن زندگي مي كنند.
عمارت شامل ساحل اختصاصي ، ۵ اتاق خواب تمام سوئيت، ۶ سرويس بهداشتي مجهز ، لابي مجلل ، استخر سرباز ، رختكن و سالن پذيرايي است.
گفتني است ، «ريحانا» يكي از بازيگران و خوانندگان ثروتمند است كه عهده درآمد او از آلبومهاي موسيقي است ، او به تازگي ملكي بزرگ در منهتن خريداري كرده است.
نظر کاربران
گران خرید همینو من با20 میلیون دلار خریدم
عشق است مسکن مهرخودمون همین وبس.......
shabihe khoneye mas:D