۷۳۴۱۸۷
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

سالار عقیلی به جمهوری آذربایجان می‌رود

ارکستر ملی ایران به رهبری فریدون شهبازیان و خوانندگی سالار عقیلی از پنجم تا نهم تیر به جمهوری آذربایجان سفر می‌کند.

خبرگزاری ایلنا: ارکستر ملی ایران به رهبری فریدون شهبازیان و خوانندگی سالار عقیلی، پس از اجرا در جام جهانی روسیه، به مناسبت هفته فرهنگی ایران در جمهوری آذربایجان از پنجم تا نهم تیر به این کشور می‌رود و ششم و هشتم تیر ساعت ۱۹ در باکو و گنجه به اجرای برنامه می‌پردازد.

سالار عقیلی به جمهوری آذربایجان می‌رود

در این اجرا قطعات «جام تهی» از فریدون شهبازیان، «ساغر- ساغرم شکست ای ساقی» از همایون خرم، «بهار عاشق- در من این شور مستی خدایی است» و شعر محلی بختیاری «دست به دستمالم نزن جونم» از روح‌الله خالقی، از «خون جوانان وطن- هنگام می و فصل گل و گشت چمن شد» از عارف قزوینی، «خوشه چین- من که فرزند این سرزمینم» از نصرالله زرین‌پنجه، «ایران- ایران فدای اشک و خنده تو» از بابک زرین، «جام مدهوشی - می و میخانه مست و می کشان مست» از علی تجویدی و سرود «گل» از حسین دهلوی نواخته می‌شود.

همچنین ارکستر ملی ایران در این کنسرت قطعه آذربایجانی «ایریلیق» از علی سلیمی را اجرا می‌کند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج