۷۵۶۳۲۳
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

تهران همچنان بر مدار گرما می‌چرخد

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع هواشناسی کشور ضمن اشاره به احتمال بارش باران در برخی نقاط کشور از جمله ارتفاعات تهران اظهار کرد: طی دو روز آینده بیشترین دمای تهران ۴۰ و ۴۱ درجه سانتیگراد خواهد بود.

خبرگزاری ایسنا: مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع هواشناسی کشور ضمن اشاره به احتمال بارش باران در برخی نقاط کشور از جمله ارتفاعات تهران اظهار کرد: طی دو روز آینده بیشترین دمای تهران ۴۰ و ۴۱ درجه سانتیگراد خواهد بود.

احد وظیفه اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی دو روز آینده در سواحل شمالی کشور، بخش‌هایی از استان‌های اردبیل و آذربایجان شرقی و ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های سمنان ، مازندران و شرق تهران بارش باران گاهی رعد وبرق پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه‌ داد: از جمعه (۱۹ مرداد ماه) با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر طی روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه (۱۹ و ۲۰و ۲۱ مرداد ماه) سواحل دریای خزر افزایش ابر، کاهش دما ، بارش باران ، گاهی رعد و برق، وزش باد و مواج شدن دریا پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع هواشناسی در ادامه گفت‌: طی سه روز آینده در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب جنوب شرق فارس و مناطقی از استان هرمزگان، جنوب سیستان‌ و بلوچستان و ارتفاعات جنوب کرمان رشد ابر در برخی از نقاط رگبار، رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته احد وظیفه امروز (۱۷ مرداد ماه) روی نیمه شرقی کشور سرعت وزش باد افزایش می‌یابد. این شرایط در منطقه زابل ، خراسان جنوبی و شرق کرمان سبب خیزش گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و دید افقی خواهد شد همچنین امروز در جنوب غرب در برخی از ساعات وزش باد و گرد و خاک دور از انتظار نخواهد بود.

این کارشناس هواشناسی تاکید کرد: امروز غرب خلیج فارس و روزهای پنجشنبه و جمعه، شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع هواشناسی در پایان در مورد وضعیت آب و هوای تهران طی دو روز آینده، اظهار کرد: آسمان تهران فردا (پنجشنبه ۱۸ مرداد ماه) صاف تا کمی ابری و در بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود. بیشترین و کمترین دمای تهران در این روز ۴۰ و ۲۷ درجه سانتیگراد خواهد بود. همچنین تهران در روز جمعه (۱۹ مرداد ماه) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد با بیشترین و کمترین دمای ۴۱ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مشتری

    چرا تعصب شهری و قومی دارید؟ چرا فقط فکر تهران ید ؟
    کرمانشاه با وجود قرار گرفتن در ناحیه کوهپایه و سرد سیر، دو ماه است که از یزد و کرمان گرم تر است.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج