۷۶۹۴۰۰
۱۰ نظر
۵۰۰۵
۱۰ نظر
۵۰۰۵
پ

هند و چین خریدار نفت ایران باقی می‌مانند

با وجود اینکه امریکا تلاش می کند تا کشورهای خریدار نفت ایران را از ادامه خرید نفت منصرف کند ولی تاکنون به نظر می رسد موفقیت چندانی در این زمینه بدست نیاورده است. دلیل این مساله به زعم نشریه zerohedge یک جانبه بودن خروج این کشور از توافق هسته ای و بی توجهی امریکا به تلاش جامعه جهانی برای حفظ توافق بوده است.

خبرآنلاین: با وجود اینکه امریکا تلاش می کند تا کشورهای خریدار نفت ایران را از ادامه خرید نفت منصرف کند ولی تاکنون به نظر می رسد موفقیت چندانی در این زمینه بدست نیاورده است. دلیل این مساله به زعم نشریه zerohedge یک جانبه بودن خروج این کشور از توافق هسته ای و بی توجهی امریکا به تلاش جامعه جهانی برای حفظ توافق بوده است.

بعد از سفر مقامات امریکایی به هند به منظور همراه کردن این کشور با سیاست تحریم نفتی ایران، اخیرا خبری مبنی بر عدم تمایل هندی بر توقف خرید نفت از ایران منتشر شده است. البته پیشتر گفته شده بود که هند با سیاستهای امریکا همراهی می کند ولی در روز گذشته گفته شد که هند هم مانند چین به خرید نفت از ایران ادامه می دهد. البته احتمال کاهش میزان خرید وجود دارد ولی توقف خرید در دستور کار دولت هند قرار ندارد.

رویترز به نقل از مقامات کشور چین نوشت، این کشور واردات نفت از ایران را متوقف نخواهد کرد ولی از خرید بیشتر نفت از ایران خودداری می کند. چین بزرگترین خریدار نفت ایران است که در سال ۲۰۱۸ میلادی به طور متوسط روزانه بالغ بر ۰.۷ میلیون بشکه نفت در روز از ایران وارد می کرد و هند هم روزانه بالغ بر ۰.۶ میلیون بشکه از نفت مورد نیازش را از ایران تامین می کند.

اتحادیه اروپا سومین خریدار بزرگ نفت ایران است که در نظر ندارد خریدش را از ایران متوقف کند ولی به دلیل وزن زیاد اقتصاد امریکا در اقتصاد دنیا، ممکن است تحت تاثیر فشارهای امریکا مجبور به کاهش خرید از ایران شود.

دیگر خریداران نفتی ایران کشورهای ژاپن، کره جنوبی، تایوان و ترکیه هستند که اخباری در مورد همکاریهای انها با سیاستهای امریکا منتشر شده است . البته ترکیه هم در زمره کشورهایی است که قرار است خرید نفت از ایران را ادامه دهد.

اما فارغ از اینکه خریداران کوچک نفت ایران چه تصمیمی می گیرند اگر ایران بتواند فروش نفت به دو کشور چین و هند را ادامه دهد و اروپا هم به خرید نفت حتی کمتر از سطح کنونی ادامه دهد، امریکا نخواهد توانست به هدف خود که به صفر رساندن حجم تولیدش است دست پیدا کند و این به معنای شکست سیاستهای امریکا در قبال ایران است.

باید در نظر داشت تحریم اخیر امریکا مبنی بر عدم فروش دلار به ایران فشار زیادی به اقتصاد این کشور وارد کرده است . تحریم بانکی در ماه های اخیر باعث شد که ایران نتواند درامد حاصل از فروش نفت خود را به کشور باز گرداندو به همین دلیل ارزش ریال در برابر دلار سقوط کرده است. به همین دلیل است که گفته می شود تحریم نفتی که از روز ۴ نوامبر اغاز خواهد شد نمی تواند فشار بیشتری به اقتصاد کشور وارد کند زیرا هم اکنون هم ایران درامد حاصل از فروش نفت را به کشور وارد نمی کند.

رویترز بر این باور است که عدم تجمیع جهانی در مورد تحریم نفتی ایران به دلیل خروج یک جانبه امریکا از توافق هسته ای ، سبب می شود تا فشاری کمتر از دور قبلی به اقتصاد ایران وارد شود. ضمن اینکه ایران می تواند از طریق کشور دومی اقدام به فروش نفت خود کند تا تحریم ها را دور بزند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      پس دلار ارزون میشه دیگه بهونه ایی ندارید همه چیم عالی میشه

    • حسین

      امریکا اعلام کرد برای بعضی کشور ها معافیت تحریمی صادر می کندو در همین اخبار هم این موضوع عنوان شده...چرا باز هم خبر را وارونه جلوه می دهید؟؟ که امریکا مثل همیشه شکست خورد و ما سربلند شدیم!!!!

    • میلاد

      حاجی جان زیاد سرملت شیره نمالید .اگه خبر نداری من بهت میگم به اطلاعاتت اضاف کنید چابهار را کاملا به هندوستان دادید و خلیج فارس و هرمزگان را به چین دادید متاسفانه چین درحال صید فاجعه بار ماهی و ازبین بردن ابزیان و منقرض کردن انواع ماهیها هستن و قشم را به انگلیسیها دادید به این دلایل نفت ایران را میخرند

    • بدون نام

      البته ذکر نکردید تا ۱۳ آبان ماه و بعد از اون.....................

    • بدون نام

      آماده سیل جدید سرطان در ایران باشید نفت ۷۰ دلاری میدیم به هند در عوض برنج فاسد و دورریختنی تحویلمون بدن.گاز طبیعی میدیم در عوض روغن موتور ماشینو جای روغن مایع غذایی بدن بهمون.....

    • بدون نام

      اره خیلی خوب چین در ازی پول نفت جنسهای بنجول رو به ما میده و هند هم میگه پول ندارم بجاش ریل راه اهن میدم. خخخخخ

    • بی نام

      خوش به حال دزدان و ظالمان و رانت خواران

    • بدون نام

      چابهار رو دادید به هند و جنوب ایران رو به چین. نفت رو هم نصف قیمت میخرند یعنی این همه باج گرفتن. درصدی هم به امریکا میدن ..چرا باید خرید نکنند از ایران؟؟؟

    • ساشا

      داریم مفت، نفت بهشون میدیم، چرا مشتری باقی نمونند

    • بدون نام

      پس کو اون استقلال آزادی....

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج