۷۶۹۸۳۴
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

تصویر لورفته از آیفون ایکس اس دو سیم کارته

آیفون مجهز به نمایشگر ال‌سی‌دی قرار است به صورت دو سیم‌کارته در رنگ‌های متنوع از جمله قرمز عرضه شود.

خبرآنلاین: دو روز مانده به رونمایی از آیفون‌های ۲۰۱۸ تصویر آیفون ۶.۱ اینچی لو رفت.

آیفون مجهز به نمایشگر ال‌سی‌دی قرار است به صورت دو سیم‌کارته در رنگ‌های متنوع از جمله قرمز عرضه شود.

لودهنده تصویر مدعی شد که دیزاین غیر انقلابی، دوربین تک در پشت گوشی، شیشه‌ای بودن قاب پشت در رنگ‌های مختلف در کنار دو اسلات برای سیم کارت؛ از ویژگی‌های یکی از ۳ گوشی اپل است که به احتمال زیاد نامش آیفون ایکس اس(۱۰ اس) خواهد بود.

هرچند اپل تا روز رونمایی نام گوشی را اعلام نمی‌کند اما این گوشی بخشی از استراتژی جدید اپل برای فروش گوشی تقریبا ارزان‌تر نسبت به مدل‌های دیگر است تا بتواند کاربران بیشتری را راغب به خرید کند.

تصویر لورفته آیفون ایکس اس دو سیم کارته

تصویر لورفته آیفون ایکس اس دو سیم کارته

تصویر لورفته آیفون ایکس اس دو سیم کارته

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج