۷۸۴۳۷۱
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

ممنوعیت تردد‌های تجاری از ۲ مرز چذابه و شلمچه

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان از ممنوعیت ترددهای تجاری از ۲۵ مهرماه از دو مرز چذابه و شلمچه در آستانه ایام اربعین خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: معاون امور عمرانی استانداری خوزستان از ممنوعیت ترددهای تجاری از ۲۵ مهرماه از دو مرز چذابه و شلمچه در آستانه ایام اربعین خبر داد.

فرامند هاشمی‌زاده در جلسه ستاد اربعین حسینی، اظهار کرد: در آستانه ایام اربعین ترددهای تجاری از ۲۵ مهرماه از دو مرز چذابه و شلمچه ممنوع خواهد بود.

وی با اشاره به درخواست معاون عملیات نیروی انتظامی خوزستان مبنی بر تأمین استحکام گیتهای ورودی مرز چذابه، افزود: وضعیت گیتهای کنترل باید هماهنگ و نهایی شده و سد معبر در این محل باید با همکاری ستاد عتبات عالیات رفع شود. همچنین نباید به حریم مواکب تجاوز شود.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به درخواست فرمانده هنگ مرزی دشت آزادگان مبنی بر تأمین روشنایی فنسهای مرزی، گفت: انجام فنس کشی با پیمانکار هماهنگ شده و روشنایی مورد نیاز ناجا تأمین می‌شود.

هاشمی زاده با اشاره به نمای ورودی مواکب خطاب به رییس ستاد عتبات عالیات خوزستان، گفت: معماری یکنواخت مواکب باید رعایت شود و متناسب با فرهنگ بومی و اقلیم منطقه باشد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج