۷۸۷۹۵۸
۵ نظر
۵۰۰۵
۵ نظر
۵۰۰۵
پ

جدیدترین قیمت خودرو‌های وارداتی در بازار

در حالیکه نیسان جوک و سراتو به ترتیب باقیمت های ۳۱۵ و ۳۵۰میلیون تومان در کلاس قیمتی ارزان در میان خودروهای وارداتی قرار دارند،خودرو ژاپنی لکسوس لز یک میلیلرد و ۵۰میلیون پایین نیامده است.

روزنامه دنیای اقتصاد: در حالیکه نیسان جوک و سراتو به ترتیب باقیمت های ۳۱۵ و ۳۵۰میلیون تومان در کلاس قیمتی ارزان در میان خودروهای وارداتی قرار دارند،خودرو ژاپنی لکسوس لز یک میلیلرد و ۵۰میلیون پایین نیامده است.

جدیدترین قیمت خودرو‌های وارداتی در بازار

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اخه چه احمقي اينهمه پول ميده اينا رو بخره ؟

  • بدون نام

    یعنی ما ایرا نیها اینقدر بی ارزش شدیم که یک ماشین لکسوس تولید کشورهای بیگانه پنج برابر خون یک ایرانی ارزش دارد

  • بدون نام

    گران ترین آنها لکسوس ns حداکثر ۳۴۰۰۰ دلار است ، اگر دلار را ۱۰۰۰۰ تومان حستب کنیم می شود ۳۴۰،۰۰۰،۰۰۰ میلیون با ۲۰ درصد عوارض و مالیات طبق عرف دنیا قیمت نهایی آن با پول فروشنده میشود ۴۱۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان ، بعد تو ایران ۱،۱۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ قیمت می زارند روش ، واقعا من ایرانی بد بخترین آدم دنیا هستم . که با حسرت نخریدن ماشین خوب پیر میشیمو میمیریم البته مسولین با قیمت جهانی و از دم قسط براشون میاران دم منزل .

    پاسخ ها

    • بدون نام

      افرین

  • بی نام

    چه ارزون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج